Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki gondolta volna?

Figyelt kérdés

Találó cím! :D

Most szakítottam bnőmmel,mert megcsalt egy másik csávóval,és még azt meri mondani:jobb így hogy most elmondtam,mintha később tudnád meg.Miután dobtam írta hogy szeret még mindig,ha én utálom is.Ezért letiltottam,de folyton küldi az smst.Erre 3an is rámirtak h már nincs bnőm.Mind a 3an járni akarnak velem.-.-Az 1iknek van pasija,de értem dobná,a 2. az exem,a 3.-nak meg polgármester az apja.És hiába mondom nekik hogy nekem csak egy lány kell,nemis érdekli őket.Akibe belezúgtam annak más tetszik,és soha nem kaphatom meg.Hát ennyire megváltozott a világ?Eddig le se sz@rt@m a csajokat,ők se engem,de mióta Axe-t használok,meg se tudok tőlük szabadulni. :d

2013. jan. 15. 22:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Axe-ot csakis a TESCO-ból!
2013. jan. 15. 22:29
 2/22 anonim ***** válasza:
Ez van sprite.
2013. jan. 15. 22:29
 3/22 anonim ***** válasza:
te sem vagy 100-as, van 3 csaj, de egyik sem kell neked
2013. jan. 15. 22:30
 4/22 A kérdező kommentje:
Á,a Rossmannból vettem akciósan.500valamennyiért.meírte az árát
2013. jan. 15. 22:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Oké, egyezzünk meg! Én megmondom a helyes megoldást és megkapok 2 csajt. Áll az alku?
2013. jan. 15. 22:31
 6/22 anonim ***** válasza:
Akkor én ott rontom el, hogy Adidas-t használok? :O
2013. jan. 15. 22:32
 7/22 anonim ***** válasza:
nézd üzleti szempontból és vedel gyorsan a polgármester lányát csak meg ne tudja h a többit is dugod :D
 8/22 anonim ***** válasza:
Beteg állat ....rohadt nagyot röhögtem xDDDD
 9/22 A kérdező kommentje:
Csefy-nek.ha egyik sem jön be annyira.igaz az egyiknek jó a segge.Ja am az Axe-ra rá lehetne írni,hogy mejik fajta vonza a szép lányokaT!
 10/22 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom, hogy mi itt a kérdés. Vagy csak erre vered a nyálad? Én nem lennék büszke arra, hogy a barátnőm megcsal.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!