Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora mellett tartasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora mellett tartasz kicsinek? Linkelnel kepet?

Figyelt kérdés
A tobbseg azt irja, hoyg a kicsi mellek szebbek, de nem tudom kinek mi a kicsi. Legyszi linkeljetek kepet olyan mellekrol ami szerintetek kicsi.
2009. okt. 22. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne már, szilikon nélkül már harmadosztályú a húsdarab? Nem is lenne jó fullra. Hú, hát még ha "kövér" (az idézőjel azért kell, mert bőven egészséges testtömeg-indexű lányok rendesen elhiszik magukról, hogy csöpp nőiességgel kövérnek számítanak). Akad még valaki, akinek tetszik, ami szép? 29F
2009. nov. 2. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Az első linken a csaj melle nagyon kicsi:S

22/f

2009. nov. 2. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem akkora, mint az első linkelt képen.Sokáig ezt a mellet kicsinek tartottam, de mivel kaptam más testrészeimre bókokat, ez megnövelte az önbizalmam, és mostmár nem érdekel a melleim mérete.Mindenkinek akkora amit kap.:) A barátom se egy mellcentrikus, azt mondja őt sokkal jobban érdekli a macska szemem meg a szexi hosszu lábam:)
2009. nov. 2. 20:54
 14/16 Andrewka ***** válasza:
100%

Szép pici cicik: [link]

Túl nagyok: [link]

Már határeset, de nem dobnám vissza mert szépek: [link]

Én ezt a méretet szeretem igazán: [link]

Biztos vannak jobb képek én hirtelen ezeket találtam.

22/f

2009. nov. 2. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

"ezt a méretet szeretem igazán"

Ez az egyetlen normális kép.

A többiek szabad szemmel alig láthatók, ill. a kitömött példány kifejezetten ronda.

Azért egy nő melle legyen nagyobb, mint egy átlag férfié.

2009. nov. 2. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
hát nekem meg bejön mind3 kivéve a nagyot..az nem tetszik, de nem kizáró ok ha ekkora vkinek.
2009. nov. 3. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!