Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben sz*pás alatt mindig rámjön a finghatnék? Sajnos néha ki is csúszik. Ilyenkor le is konyul. Mit tegyek? FF vagyok.
Figyelt kérdés
A kérdés sajnos komoly:(2009. okt. 21. 23:32
11/15 anonim válasza:
ez biztos hogy nem az evéssel függ össze mert nekem is mindig szex közben kell. És máskor nem akármit eszek se.
12/15 anonim válasza:
Baaazd :D. Meteospasmyl-t eszegess az rendberak. Ez nagyondurva :D.
Legjobb akkor lenne ha szopás közben a fingszagtól a farkadra hányna, ettől behánynál te is, ő behugyozna az ijedtségtől hogy a fejére hánysz, te meg az orrába szarnál. Tökéletesen megkomponált helyzet lenne :D.
13/15 anonim válasza:
Ha már így ellazulsz, meg is ujjazhatna közben. Nem?
14/15 anonim válasza:
A baj nem a kérdéssel van, hanem a válaszokkal.
Egy srác a bajára akar megoldást, ehelyett totál leírjátok.
Neki ez gond, Nektek poén.
Kérdező!
Ahogy megköszönted a válaszokat arra következtetek, hogy ide már nem jössz vissza de hadd írjam le a véleményem.
Szerintem beszélj dokival bizalmasan, fog tudni valamit ajánlani.
Vagy tényleg próbáld ki, hogy szex előtt már nem eszel semmit, vagy az nap csak könnyű ételeket.
15/15 anonim válasza:
csak ne foss bele a mosógépbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!