Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex közben sz*pás alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben sz*pás alatt mindig rámjön a finghatnék? Sajnos néha ki is csúszik. Ilyenkor le is konyul. Mit tegyek? FF vagyok.

Figyelt kérdés
A kérdés sajnos komoly:(
2009. okt. 21. 23:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
öö és a párodat nem zavarja hogy a fejére fingasz?sztem elötte csücsülj a klotyón sokáig...ne haragudj de ez engem eléggé zavarna:S bocsi tanácsot nem tudok adni:( bár nem értem hogy nem tudod visszafogni..nekem már volt olyan mikor kutya pózban csináltuk hogy eléggé kellett volna, de sose csuszott ki egy felnőtt ember ezt vissza tudja tartani
2009. okt. 21. 23:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Engem cumiznak bammeg. Tudtam, hogy félreérthető lesz.
2009. okt. 21. 23:37
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem meg nyalás közben (is) vannak szélgörcseim. Nem tudok vele mit kezdeni, gyógyszer mellékhatás. Ha sokáig visszafogom, akkor meg fájni kezd a hasam. A párom már megszokta, így csak leállítom és elterelem a lábaim közül és kinyögök 1 bocsit.
2009. okt. 21. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
azért konyul le, mert a fingra koncentrálsz.
2009. okt. 21. 23:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
vegyél be szén tablettát ha ennyire komoly a gondod. amugy a kérdés elképesztő, csak nevetni tudok rajta :D
2009. okt. 21. 23:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2009. okt. 21. 23:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a zenész szexet egyikőtök se így gondolta!:D

Egyél szex előtt kevesebb fűszeres és csípős ételt, kerüld a hagymás dolgokat, meg úgy általában azokat, amik szélben gazdag végterméket produkálnak!

2009. okt. 22. 00:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Espumisant vegyél be szex előtt! Ha megoldható, kb. 1/2-1 órával előtte.

De valszeg rástresszelsz a dologra már előre. A stressz is kihat a bélmozgásokra.

2009. okt. 22. 00:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Spárgát és babot tuti ne egyél. :D

Amúgy ne koncentrálj rá! Biztos vissza tudod tartani és akkor nem akarod legközelebb sem elengedni. Meg csak képzeld magad a barátnőd helyébe.. odafinganak a fejedhez!? Tejóóégg! :D

2009. okt. 22. 01:20
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
a barátnőd helyében telibehánytalak volna. gondolj csak bele, tövig bennevan a farkad a szájában és hirtelen megcsapja a büdös fingszag. sajnálom szegény lányt :S
2009. okt. 22. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!