Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben sz*pás alatt mindig rámjön a finghatnék? Sajnos néha ki is csúszik. Ilyenkor le is konyul. Mit tegyek? FF vagyok.
Figyelt kérdés
A kérdés sajnos komoly:(2009. okt. 21. 23:32
1/15 anonim válasza:
öö és a párodat nem zavarja hogy a fejére fingasz?sztem elötte csücsülj a klotyón sokáig...ne haragudj de ez engem eléggé zavarna:S bocsi tanácsot nem tudok adni:( bár nem értem hogy nem tudod visszafogni..nekem már volt olyan mikor kutya pózban csináltuk hogy eléggé kellett volna, de sose csuszott ki egy felnőtt ember ezt vissza tudja tartani
2/15 A kérdező kommentje:
Engem cumiznak bammeg. Tudtam, hogy félreérthető lesz.
2009. okt. 21. 23:37
3/15 anonim válasza:
Nekem meg nyalás közben (is) vannak szélgörcseim. Nem tudok vele mit kezdeni, gyógyszer mellékhatás. Ha sokáig visszafogom, akkor meg fájni kezd a hasam. A párom már megszokta, így csak leállítom és elterelem a lábaim közül és kinyögök 1 bocsit.
4/15 anonim válasza:
azért konyul le, mert a fingra koncentrálsz.
5/15 anonim válasza:
vegyél be szén tablettát ha ennyire komoly a gondod. amugy a kérdés elképesztő, csak nevetni tudok rajta :D
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2009. okt. 21. 23:59
7/15 anonim válasza:
Gondolom a zenész szexet egyikőtök se így gondolta!:D
Egyél szex előtt kevesebb fűszeres és csípős ételt, kerüld a hagymás dolgokat, meg úgy általában azokat, amik szélben gazdag végterméket produkálnak!
8/15 anonim válasza:
Espumisant vegyél be szex előtt! Ha megoldható, kb. 1/2-1 órával előtte.
De valszeg rástresszelsz a dologra már előre. A stressz is kihat a bélmozgásokra.
9/15 anonim válasza:
Spárgát és babot tuti ne egyél. :D
Amúgy ne koncentrálj rá! Biztos vissza tudod tartani és akkor nem akarod legközelebb sem elengedni. Meg csak képzeld magad a barátnőd helyébe.. odafinganak a fejedhez!? Tejóóégg! :D
10/15 anonim válasza:
a barátnőd helyében telibehánytalak volna. gondolj csak bele, tövig bennevan a farkad a szájában és hirtelen megcsapja a büdös fingszag. sajnálom szegény lányt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!