Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen barát az ilyen?
Figyelt kérdés
Szoval van egy lány aki az osztálytársam , nagyon jó barátok vagyunk de a lány olyan kedves velem meg mindenért szól szinte olyan kapcsolatba vagyunk.. hogy
minden nap puszi meg ölelés és ..sokszor még csók is ő csókol meg. mindig és mikor mondom neki hogy járjunk... ő aztmondaj nem .. akar ..meg majd.. de egy zárkozott lány és nem igazán volt sok barátja..
2009. okt. 21. 23:04
1/14 anonim válasza:
Várj vele.Az idő nagy úr!Talán később.Ne tedd fel erre az életed,de légy a jó helyen jó időben ,ha "kellesz"
2/14 anonim válasza:
Ez érdekes. Lehet, hogy ugyan tetszel neki, de cikinek érzi mások előtt.
Másrészt miért akarod birtokolni? Úgy nem lehet közöttetek semmi, hogy nem jártok?
3/14 anonim válasza:
óra alatt azért kivi vok a tanár ilyenkor mit szól mikor nyelvharcoltók nyelvtanóra helyett
4/14 A kérdező kommentje:
akkor mikor nem figyel ..akkor szokott megcsókolni meg van olyan tanárunk aki nem is szól csak azt hogy nem itt kell udvarolni.. és nem akarom birtokolni.. csak én szeretem. nagyon.
2009. okt. 21. 23:09
5/14 A kérdező kommentje:
és egyszerüen nem értnem mértnem akar velem lenni .. ha igy érez ..hogy csókolgat mert barátok nem csókoloznak.
2009. okt. 21. 23:14
6/14 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Lehet hogy még túl fiatal és gyerekes. Ezen még az sem változtat, ha már volt "barátja".
7/14 anonim válasza:
csak játszik veled. neki nem barát kell, hanem egy fiú, akin keresztül megismerheti a másik nemet. ezért nem akar járni veled. szerintem menj bele a játékba, smacizz, tapizz, mindent szabad :D
8/14 anonim válasza:
Te csak birtokolni akarod és kisajátítani meg uralni.
Ő meg csak nem akarja így kimondani. Mint például én amikor találkozom egy lánnyal nem mondom ki hogy randi mert az olyan izé.
9/14 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk
2009. okt. 22. 06:22
10/14 A kérdező kommentje:
mondom nem akarom birtokolni . dee szereteemmmmm én szerelmes vagyok belé.....
2009. okt. 22. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!