Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek a török fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a török fiúk?

Figyelt kérdés

2013. júl. 23. 00:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*nekem
2013. júl. 23. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Nézd meg az "Egri csillagok" c filmet. ott látsz eleget.
2013. júl. 23. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

A nem vallásosak hűtlenek, hazugok, megbízhatatlanok.

A vallásosak pedig a legjobb jellemű emberek a világon. De ők nem kezdenek nem-muszlim nőkkel.

2013. júl. 23. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom., hogy régi a kérdés, de leírom a véleményem, hátha valaki elolvassa...Előre megmondom, nyugodtan lehet lepontozni...

Nos mint az ÖSSZES többi népnél vannak kivételek, nem lehet itt általánosíthatni...Miért a magyaroknál nincs olyan, aki megcsalja a barátnőjét? ÉS olyan aki boldog párkapcsolatban él? NA hát minden népnél így van, a törököknél is, vannak tisztességes emberek, és vannak nem tisztességesek..De ezt, hogy mivel török egy szemét, ez így nem frankó, és unom....Nézzétek, az én példámat:Apukám török, ezáltal félig török vagyok, egy tisztességes ember, dolgozik, nem csal meg senkit, 20 év alatt, ha összevesztek anyukámmal, anyukám hiába emelte fel a hangját a düh miatt, apukám egyszer sem... Egyszer sem vert meg, amióta élek, nem hogy anyukámat, egyszer sem kiabált velem sem, mindig ha valami rosszat tettem, szépen nyugodtan megbeszéltük, nem egy vadember! Na látjátok vannak ilyenek is!Sok törökkel találkoztam, mindenki kedves, volt, apukám barátai, ez a mi családunk, a mi barátaink... Ha mással ez nem így van, akkor sajnálom, és elhiszem, hogy vannak rossz tapasztalatok, de az nem azt jelenti, hogy minden török rossz..Mondom, minden népnél van aki jó ember, és van aki rossz..Mellesleg a törökök a legközelebbi rokonaink, és nem a finnek!!! (apukám nem barna bőrű, én sem vagyok az, sok török nem az, úgyhogy itt van az újabb hülyeség)És semmi közük nincsen a cigányokhoz! Úgyhogy tessék szíves lenni befejezni ezt, hogy török és utálom...

2014. ápr. 27. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, teljesen igazad van. Az én párom is török, bár mi Ausztriában élünk. Az előítéletekkel már én is sokszor találkoztam, pedig az én barátom is nagyon rendes, dolgozik, megbízható, hűséges stb. És ami tényleg lényeges szerintem, hogy a törökök kedvelnek bennünket, tényleg, Törökországban is és máshol is, ezért sem értem, hogy mi miért is bántjuk és szóljuk le őket.. Nyilván hallottam én is olyat, aki Töröko-ban vagy az interneten szédítette a magyar lányokat, de ilyet már magyar fiúkról is hallottam.. Aki meg egy netes ismeretség után elhiszi egy fiúnak, hogy ő élete szerelme, az azt gondolom meg is érdemli, hogy átverjék.. Üdv. 28/L
2014. ápr. 27. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy egyetértünk!:)
2014. ápr. 27. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!