Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék török pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék török pasikkal megismerkedni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem az étteremben akarok, és nem csak lazább kapcsolatra. Szóval hol és hogyan próbálkozzak? És ha megismerkedünk, akkor hogyan érjem el, hogy komolyan vegyem és ne csak a szexre menjen?
2011. máj. 5. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Fuh, nekem csak negatív tapasztalatom van török pasikkal. Igaz csak neten, mert egy külföldi oldalon ahol fenn vagyok, jönnek az érdekesebbnél érdekesebb ajánlatok..sztem imádják a magyarokat, vagy legalábbis engem, mert hetente betalál egy 'szerencsémre'.
2011. máj. 5. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Törökországban! Bruhahahahahaha!!!
2011. máj. 6. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyere Dunaújvárosba, tele van velük a Fősuli, és ettől fogva minden más is:D
2011. máj. 6. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Nézd a Seherezádét, hátha kiugrik a TV-ből hozzád Onur.

Egyébként minek akarsz kimondottan törökökkel?

2011. máj. 6. 01:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Tényleg vannak török sorozatok a tv-ben? Nincs tv-m nem is tudtam :D

Úgyhogy biztos azért..

Amúgy azért, mert sokkal udvariasabban, nagyobb tisztelettel bánnak a nőkkel tapasztalataim szerint, akikkel eddig találkoztam. Plusz szerintem igenis helyesek a török pasik :)

2011. máj. 6. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:

ne haragudj de nekem erről egy mondás jutott eszembe..."mindenki a saját háza körűl seperkéljen"

válassz szerintem inkább te is olyat, ami a saját házad körül megtalálható... magyarra gondolok

egyébként ha nagyon odavagy a törökökért, tényleg pest a legjobb hely egy szultánt felcsípni

amugy a magyarok között is találsz kedvest, csak jó alaposan keresgélni kell

sok sikert hozzá!

2011. máj. 7. 23:52
 7/7 anonim válasza:
Facebook :D
2011. júl. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!