Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JObb lesz valaha? Mért ilyenek a pasik?
Figyelt kérdés
valamiért mindig elrontom a dolgokat.Megismertem egy srácot és tudtam h bejövők neki és egyszer taliztunk is de úgy hogy ott voltak bnőim is.És msnen irta h újra látni akar meg stb.1 napra rá emg ki volt neki irva h szeretlek...
HOgy lehetnek ilyenek a pasik? már van csaja neki és állandóan kiirja h mennyire szereti:S
Én meg már teljesen belezugtam ...
17/L
2009. okt. 21. 19:59
1/5 anonim válasza:
Szia...hát nekünk tudod kukink van és ha feláll a kuki akko az agyból a vér oda megy...és már nem tudunk épp ésszel gondolkodni...de lehet hogy alapból ilyen kis köcsög az a bizonyos pasi vagy nem szereti a barátnőjét...vagy éppenséggel szeteti csak valami nincsen rendbe és plusszra vágyik..sokmindentől lehet...........
2/5 anonim válasza:
A pasik azért ilyenek, mert adni kéne valami jelet, hogy bejön neked.
Gondolj bele. Van barátnője, te meg találkoztál vele úgy, hogy ott voltak bnői.Fordítva te mit tennél?
Otthagynád a pasidat és szaladnál a csajhoz?
Ha meg teljesen belezúgtál próbálkozz nála.De előtte azért tudd meg milyen a kapcsolata a jelenlegi barátnőjével.Remélem tudtam segíteni
3/5 anonim válasza:
A Jóisten elszurta a ffiak teremtését! Adott észt, és adott farkat.... De vért csak annyit, hogy egyszerre csak 1 működhessen!!!!
5/5 anonim válasza:
20:05-s vagyok...és a forditva után pasi pasi*:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!