Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (bővebben lent)
A legtöbb embert, ha megkérdezek, a 2, esetleg 3 évnyi korkülönbség már sok. Szerintem pedig belefér még simán 5-6 év is... Szerintem egy kapcsolat nem azon múlik, hogy ki hány éves, hanem hogy a két fél megérett-e már egy kapcsolatra.... hogy mennyire vannak egy hullámhosszon.
A szeretet nem a koron múlik.
Persze eleve nem értem ezt a kor-dolgot. A kor mit mutat????? Hogy mennyi ideje születtél... hogy mennyi ideje VAGY. Nem azt, hogy mennyire vagy érett, értelmes.
Vannak olyan 12 éves lányok is akár, akikről példát vehetne egy pár felnőtt is, mert sokkal érettebb, komolyabb. (és most nem a parti állatokról beszélek, akik fűvel-fával lefeküdnek. Nincs azzal akkora probléma, ha mondjuk egy 15 éves már nem szűz, csak akkor úgy tegye meg azt, amit tesz, hogy arra 100%-ig készen álljon, megérjen rá és ne csak divatból csinálja)
Ugyanekkor vannak olyan felnőttek is, akiket élve lehetne elásni az alacsony intelligenciájuk miatt.
Szóval én ezt nem értem... felnőttek közt is vannak nagyon értelmes emberek, ugyanakkor mérhetetlenül buták, kulturálatlanok is, gyerekek között is vannak olyanok, akiknek gondolkodásmódjuk figyelemre méltó, olyanok is, akik szégyent hoznak a korosztályra.
Elnézést, hogy így eltértem a tárgytól, szóval a kérdésem a következő lenne:
Szerintetek normális az, ha én úgy gondolom, a korkülönbség nem számít? Csak én látom így??? Én szívesen ismerkedek nálam akár 7-8 évvel öregebbekkel is, ez nagy probléma???
Kilences: "Szerintem van benne valami igazság, hiszen sok olyan felnőtt van aki nem normális és olyan is sok van aki értelmes, ahogy a 13 éveseknél is van olyan aki normális és van aki nem, de ez minden korosztályban előfordul."
Ez pont olyan megállapítás, mint a nagy Facebookos bölcsességek mint pl "Ha a Nap süt....akkor meleg van".
#9 vagyok.
Mivel nem vagyunk egyformák más a véleményünk, neked ez, nekem az. A véleménye miatt nem kell senkit lehurrogni.
ennyi idősen szerintem mindenki a koránál érettebbnek meg felnőttesnek érzi magát :D Aztán felnövünk és rájövünk, hogy ez közel sem volt igaz.
Tehát kedves kérdező, értem, hogy miért gondolod ezt, de te meg értsd meg, hogy még nagyon fiatal és éretlen valaki ilyen korban a szexhez és igen is számít a korkülönbség is :)
#1: Én csak az ismerőseimből indultam ki...
#2: Azt mondtam, hogy vannak ilyen lányok, nem azt, hogy a többség ilyen. Ritkán, de vannak. És zárójelben megjegyeztem, hogy nem az olyan lányokra gondolok, akik eszetlenül, nem túl következetesen tesznek meg dolgokat. És az, hogy mennyi terhes tini van mostanság, engem is nagyon elkeserít, most erre mit mondhatok??? Én nem értem őket, nem is akarom megérteni...
#3: lehet, hogy nem kellene lefeküdnie senkinek senkivel 15 évesen, de akkor is megesnek az ilyenek... sajnos...
#4: De, komolyan gondolom! Tudnék felhozni példát, ami igen csak hosszú lenne, úgyhogy nem írnám le... Igenis vannak komoly és értelmes gyerekek, akiknek 12-13 évesen nem az a legnagyobb problémájuk, hogy legyen pasijuk és mindenkivel lefeküdjenek...
#/6: Igazad van. A korkülönbség relatív dolog.
#7: ez is egy vélemény, köszönöm a választ... Nem hinném, hogy hemzseg a kérdésem az általánosításoktól, bár ha ez a véleményed, sajnálom, utólag visszaolvasva tényleg eléggé hibásan fogalmaztam, elnézést! Nem szeretnék általánosítani, csak mérges voltam és ami jött, azt írtam...
#8: Hát.. Ha el vagyok tévedve, az nem egy pozitív dolog, igyekszek majd fejlődni és feltérképezni az életet. :S
#10: "ezt sem tudod"
Borzasztó, hogy úgy mondasz rólam véleményt, hogy nem ismersz és nem tudhatod, miken mentem keresztül. A kor nem feltétlen mutatja az értelmet. De erről nem szeretnék vitába szállni, mindenkinek másmilyen a felfogása...
#13: én most nem feltétlen a szexuális érettségről beszéltem... De köszönöm a válaszod, erre voltam kíváncsi, hogy ki mit gondol...
És annyit szeretnék még kérni, hogy a véleményem miatt ne szóljatok le (akinek nem inge, ne vegye magára). Nem ismertek, nem tudjátok, hogy milyen vagyok, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy ki hogyan viszonyul a korkülönbségekhez, normális dolog-e az, hogy én így viszonyulok a dolgokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!