Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (bővebben lent)
A legtöbb embert, ha megkérdezek, a 2, esetleg 3 évnyi korkülönbség már sok. Szerintem pedig belefér még simán 5-6 év is... Szerintem egy kapcsolat nem azon múlik, hogy ki hány éves, hanem hogy a két fél megérett-e már egy kapcsolatra.... hogy mennyire vannak egy hullámhosszon.
A szeretet nem a koron múlik.
Persze eleve nem értem ezt a kor-dolgot. A kor mit mutat????? Hogy mennyi ideje születtél... hogy mennyi ideje VAGY. Nem azt, hogy mennyire vagy érett, értelmes.
Vannak olyan 12 éves lányok is akár, akikről példát vehetne egy pár felnőtt is, mert sokkal érettebb, komolyabb. (és most nem a parti állatokról beszélek, akik fűvel-fával lefeküdnek. Nincs azzal akkora probléma, ha mondjuk egy 15 éves már nem szűz, csak akkor úgy tegye meg azt, amit tesz, hogy arra 100%-ig készen álljon, megérjen rá és ne csak divatból csinálja)
Ugyanekkor vannak olyan felnőttek is, akiket élve lehetne elásni az alacsony intelligenciájuk miatt.
Szóval én ezt nem értem... felnőttek közt is vannak nagyon értelmes emberek, ugyanakkor mérhetetlenül buták, kulturálatlanok is, gyerekek között is vannak olyanok, akiknek gondolkodásmódjuk figyelemre méltó, olyanok is, akik szégyent hoznak a korosztályra.
Elnézést, hogy így eltértem a tárgytól, szóval a kérdésem a következő lenne:
Szerintetek normális az, ha én úgy gondolom, a korkülönbség nem számít? Csak én látom így??? Én szívesen ismerkedek nálam akár 7-8 évvel öregebbekkel is, ez nagy probléma???
ilyen korban még igen is sok és számít, nem véletlenül.
"Vannak olyan 12 éves lányok is akár, akikről példát vehetne egy pár felnőtt is" hát persze...sokan annak hiszik magukat ilyen korban :)
aztán látjuk a 15-16 éves kislányok kérdéseit, hogy lehetek-e terhes? nem védekeztünk, de kihúzta stb ... -.-ˇˇ
"Vannak olyan 12 éves lányok is akár, akikről példát vehetne egy pár felnőtt is, mert sokkal érettebb, komolyabb"
Ezen most kiakadtam...
Ugye ezt te sem gondolod komolyan hogy egy 12 évesek komolyabbak a felnőtteknél...
Nem probléma, azt csinálsz amit akarsz, hogy ki mit mond, azt pedig tojd le magasról, ennyi.
én 25F Párom 35N
Kor különbség nem minden esetben számít...
Például 10 év kor különbség van.
Nem mindegy 10 és 20 éves között van 10 év vagy 20 és 30 éves között
Ez kis novella hemzseg az általánosításoktól és a gyermeteg fél-információktól, így komolyan sem vehető.
Íme a válaszom.
Számít a korkülönbség egy nagyon egyszerű oknál fogva. Felfogás. Nem véletlenül különböztetünk meg korosztályokat (gyermek/tinédzser/felnőtt/középkorú stb...), más és más a felfogás ezekben a korosztályokban ideértve a szexuális aktivitást is. Szerinted ha a feleségem mondjuk 35 éves én meg vagyok 25, ugyanazon a hullámhosszon vagyunk és leszünk tíz év múlva is? Kétlem.
És itt nem csak erről van szó, hanem mindennel kapcsolatban. Vitákat szülhet pl az is, hogy a korosztályokból adódó különbségek miatt nem egyformán tekintenek a világra.
"A kor mit mutat?"
Általában az érettséget, és a felfogást, az életről való mentalitást. Kár,hogy még ezt sem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!