Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik velem "atyásk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik velem "atyáskodóan"?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik nekem, egy osztályba járunk. Kedves, jókat beszélgetünk. Szeretnék nála kezdeményezni, de néha úgy viselkedik velem, mintha az apám lenne... Megyünk az utcán, és olyanokat szól, hogy "vigyázz, autó", "pocsolya, ne lépj bele"... mintha hülye lennék, vagy nem tudom. E szerint semmi esélyem nála? Vagy miért csinálja ezt? 18/L
2009. okt. 21. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki és mondjuk nem akar neked rosszat. Ez nem apáskodó inkább csak vigyáz rád.
2009. okt. 21. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
vigyázni akar rád :D
2009. okt. 21. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaja, tetszel neki.

Léptél már pocsolyába? Vagy ütött el auto?

2009. okt. 21. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyivel lenne jobb, ha hagyná h elüssön az autó vagy nyakig mocskos legyél?

Szerintem teljesen normális, minden embernek szólni kéne nem? És ez nem jelenti azt h ne lenne esélyed, csak vigyáz rád, ami azt jelenti h fontos vagy számára, tehát lehet itt még valami...

2009. okt. 21. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó, meggyőzetek, más szemszögből nézve tényleg rendes dolog, de én is tökéletesen látom, hogy hova lépek és mit csinálok:) És senkimás nem csinálja ezt mellettem, csak ő, és ettől eléggé zavarba jövök mindig, mert tényleg olyan, mintha még abban se bízna, hogy képes vagyok egyedül közlekedni:P amúgy nem hiszem, hogy tetszenék neki (sajnos).
2009. okt. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!