Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki eltűri, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki eltűri, ha egy lány baromi fárasztó, dilis? 17L

Figyelt kérdés

Sokszor csak úgy rámjön a hülyeség áradata, és össze-vissza dumálok, színészkedem, poénkodom, hülye hangon beszélek... Amikor unatkozom, akkor is produkálom magamat, be nem áll a szám, ha nem hallgatnak rám, akkor magamnak mondom a hülyeségeimet... Mint egy dilis gyerek. :D Tudom, hogy baromi fárasztó vagyok, néha már saját magamat is idegesítem, de nem tudok uralkodni magamon. Mindig is kicsit őrült voltam......

17L

2013. júl. 21. 23:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tőlem nincs dilisebb ember a földön :D

Néha röhögök mint egy retardált fóka.

Néha meg úgy megyek mint aki beszart, meg játszom a katonát XD

Vagy éppen beszélem a sok hülyeség, amire épp eszű ember még álmában sem gondolna... De lehet hogy egyszerűen hiperszuper a fantáziám, olyan amilyen senki másnak. Te is hasonló lehetsz mint én.

csak én egy 23 éves vagyok kb.

2013. júl. 21. 23:53
 12/23 anonim ***** válasza:

A nagyrésze rám is igaz xd szóval el tudom viselni :DD

17/F

2013. júl. 21. 23:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos pontig még vonzó, aranyos is tud ez lenni, azon túl viszont nagyon irritáló.
2013. júl. 21. 23:56
 14/23 A kérdező kommentje:
Jaj, hát így elolvasva elég cuki lett a leírásm. ^^ :D De akkor úgy látszik, sokaknak tetszik az ilyen, mert elöntöttek a privát-hegyek. :D Köszi, visszaadtátok egy gyermeki léleknek a remény sugarát. :))
2013. júl. 21. 23:56
 15/23 anonim ***** válasza:
:DD
2013. júl. 21. 23:57
 16/23 anonim ***** válasza:
küldj egy képet hogy én is visszakapjam azt a sugarat... jó éjt
2013. júl. 21. 23:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy olyan oldal, ahol ha kiírod hogy 20 körüli vagy és van puncid, akkor elöntenek a privátok :D
2013. júl. 21. 23:59
 18/23 anonim ***** válasza:

Amúgy én szeretem az ilyenfajta lányt mert jól el lehet vele szórakozni

De azért jó ha komolyan is tud viselkedni mert egy örökbolonddal nem tudok sokáig egy légtérben lenni

2013. júl. 22. 00:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Én lehet eltűrnélek:D
2013. júl. 22. 00:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem még be is jön! Legalább nem unalmas melletted az élet :)
2013. júl. 22. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!