Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézek ki szerintetek?
2013. júl. 21. 17:36
1/51 A kérdező kommentje:
nem nagyon akarnak velem a csajok ismerkedni ,észre se vesznek vagy röhögnek
2013. júl. 21. 17:37
2/51 anonim válasza:
Mondd hogy ez nem te vagy, csak megbotránkoztatni akarsz minket.
17/L
3/51 anonim válasza:
Huh öregem! Mint egy dankóros!! Ez tök durva! Valami édesanyàdnak félre sikerült!!!! És még mutogatod?? Én a helyedben a sarokban sirnek egész nap!!
5/51 A kérdező kommentje:
ne offolj kérlek a kérdésre válaszólj mi gond van velem
ugyanis én magamon hibát nem látok teljesen full átlagos srác vagyok ,
2013. júl. 21. 17:39
6/51 anonim válasza:
xDDD helyes vagy szúrnálak :DDD
7/51 A kérdező kommentje:
nem azt mondom én vagyok mr tökély de vannak nálam rosszabbak is
2013. júl. 21. 17:40
8/51 anonim válasza:
Úgy nézel ki az első képen, mint egy drogos
A másikon mintha Mr.Bean alteregóját látnám :D
9/51 anonim válasza:
Hát ... Ha egy átlagos srác úgy néz ki, mint akin átment egy kamion, lefújták rovarirtó áll aztán pedig jól megvertek, majd megerőszakolták, akkor te is az vagy! 17/L
10/51 anonim válasza:
Magyar vagy?
Bunkó leszek bocsi érte (te kérted hogy legyek őszinte)
Ha te lennél az utolsó fiú/férfi akkor sem kellenél, előbb jönnék össze egy lánnyal mint veled...
20.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!