Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan sráccal, aki régen vagdosta a kezeit, és öngyújtóval is égette magát?
járnék:) én is vagdostam magam..
a múlttal nem kell törődni:)
Nekem személy szerint most is vannak távolabbi barátaim, akikről tudom, hogy vagdossák magukat.
Szerintem csak nagyon szörnyű emberek nem tolerálják az ilyet, főleg ha nem a jelenről, hanem egy ember múltjáról van szó.
4-5 év és nem is fog látszani.14-15 évesen én is csináltam. 19 éves vagyok, és semmi nem látszik belőle. Pedig egy fiú nevét is bele vágtam a kezembe pengével. De már azt sem tudom hol csináltam.
Aki meg emiatt nem fogad el, az meg is érdemli...
A fizikai fájdalmat néha, könnyebb elviselni, mint a lelkit... Ezért csinálja néhány ember... Más meg divatból...
Sokan írják, hogy teljesen eltűnnek..igen, amik nem mély vágások voltak. 5-6 éve falcoltam rendszeresen, 3 vágás a mai napig látszik.
Van, aki észreveszi őket, megkérdezi, annak elmesélem, de nem szoktak emiatt elítélni, csak nem értik miért kellett ez nekem :) 21L
Kérdező:
És amúgy mi értelme volt ennek a vagdosásnak és égetésnek, meg a még rosszabbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!