Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék újra csajokkal lenni, csajokat vonzani magam köré mint régen?
Először köszönöm hogy megnyitottad a kérdésem.
Sokszor kritizálgatnak mostanság hogy mivan a csajokkal, régebben tele voltál jó csajjal, most meg semmi, kellene neked is már egy csaj, stb...Amit tudni kell hogy régen sok lánnyal jóba voltam, volt szex is 1-2 vel, de most más a helyzet.Nincs. Amit tudni kell hogy akkoriába elég sok pénzem volt, és majdhogynem szórtam, és ezáltal volt önbizalmam, bátor voltam, kerestem, kutattam a csajokat. Most meg egy visszahúzódóbb, gyávább ember vagyok, és nem találom a régi önmagam, és hiába is keresem egyelőre. Ami esetleg egy kis előny, hogy azóta van jogosítványom, és van egy autó amit tudok használni, ha ez egyáltalán előny. Hogyan tudnám ezt a régi állapotot megint visszahozni? Már szeretnék bizonyítani....Köszönöm!!
22f
A legfontosabb, hogy legyél mindig önmagad! Kivéve, ha lehetsz Berényi Miklós. Akkor inkább mindig legyél Berényi Miklós.
Pénz & Sárm
Kár. :(
Szerintem egy békés hosszú párkapcsolatot kéne keresned.
először is szívesen :D
ne másnak akarj bizonyítani, ha viszont te is úgy éreznéd jól magad és azért akarod, akkor szerezz egy kis önbizalmat
pl sportolj vagy ilyesmi
22 éves vagy, és gyáva embernek nevezed magad? Miért, ne tedd!!! Még nincs itt az ideje :-)
Dolgozz az önbizalmadon, mert a lányok elsőre kiszúrják,ha tényleg az vagy, pont úgy, mint a véreb a sérült vadat és akkor már kerülni fognak. Van jogsid és egy autó, de ezt mind apuci finanszírozza, sztem ennél rosszabb nincs! A csajozáshoz nem "egy autó" kell, pláné, ha nem magad kerested meg és nem te magad tudod fenntartani, ami kell az a kontrollált beszéd, bátorság (hogy le is merd szólítani)udvariasság, tisztelet meg önbizalom (amiért te magad vagy a felelős, te neked kell ezért megdolgozni)= íme a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!