Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ruhán keresztül meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruhán keresztül meg lehet ujjazni valakit?

Figyelt kérdés
tegnap este voltam egy fiúval elkezdtünk smárolni meg stb. és elkezdett nekem középre nyúlkálni egyre jobban(ruhába voltam). nagyon jól esett de most nem tudom hogy megujjazott vagy csak felnyúlt ?
2013. júl. 20. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Igen, megujjazott. Sőt, meg is dugott, majd elvett feleségül, te meg szültél neki egy gyereket. Ruhán keresztül!!
2013. júl. 20. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
így jár az ki 14 évesen ilyen csúnya dolgokat csinál :D Ha nem tudod mi az az újjazás akkor inkább babázz még pár évig.
2013. júl. 20. 09:04
 13/15 anonim ***** válasza:
14 évesen már ott rossz ez a kérdés, hogy elkezdett neked középr enyúlkálni
2013. júl. 20. 09:55
 14/15 vikii6 válasza:
56%
ejjha, micsoda kérdés... sajnállak, hogy ennyit sem tudsz a szexualitásról, de már engeded magad... nézz utána a dolgoknak... tudod vannak könyvek, oktatófilmek ! Ja és várj még pár évet a gyakorlati résszel.. :)
2013. júl. 20. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Ruhán keresztül nem tud megujjazni. Csak ha félrehúzza a bugyidat. De ha ruhán keresztül simogat az is jó érzés. Be is nedvesedhetsz tőle. A ruha kicsit durvább anyaga és a nedv hatására a csiklód is jobban beizgul.
2013. nov. 24. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!