Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőke szőrt a combomról borotváljam? 15/L
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy ne, mert később erős lesz és csúnya..
De viszont a fiúknak nem igen tetszik.
Szerintetek?
2013. júl. 20. 01:56
11/16 Yuumia válasza:
ne szedd le! én nekem is szőke a combomon a szőr, de csak térdig szoktam felszedni.. akárki akármit mond, megbánod, ha leszeded(tapasztalatból mondom más területről) és igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy ne bíbelődj vele, hisz szerencsés vagy! nézd meg, akinek fekete vagy barna a haj, jó közöttük is van olyan, akinek nem erős, de akad akinek bitang erős és gyantáztassa az egész combját.. szerintem hagyd és hidd el, az igazi pasik nem foglalkoznak vele!;)
12/16 anonim válasza:
06:31
Úgy bírom azokat, akik ezzel jönnek. Jó, oké, mindenki felfogta hogy nem erősödik, de te magad is írtad, hogy erősebbnek tűnik. Nem tök 8, hogy annak tűnik, vagy tényleg erősebb? A lényeg, hogy erősebbnek _néz ki_ és kész. Márpedig az nem jó, úgyhogy NE borotválja.
13/16 anonim válasza:
én fiú vagyok és a szőke, nem túl hosszú szőr egyáltalán nem zavar. viszont, ha mindenképp el akarnád távolítani, akkor gyantáztasd kozmetikussal. az hosszabban tart, és nem is vészes, ami visszanő, szemben az epilálással, és főleg a borotválással...
14/16 anonim válasza:
22:54
Az epilálás és a gyanta ugyanaz, csak más a módszer, mindkettőnél tövestől jönnek ki a szálak :D Szóval epilátornál sem vészes, ami visszanő.
15/16 anonim válasza:
csak a amagunk tapasztalata alapján írtam. kedvesemnél a gyanta 2hét, epillátorral 5-6 nap eredmény
16/16 anonim válasza:
" De a fiuknak nem igen tetszik. " Honnan gondolod???? Az nem tetszik hogy meg erősödik,kipattogzik, borostás lesz és szúr. Na az bizony nem tetszik a fiúknak. De hát a lányok ilyenek. Gondolkodás nélkül csak a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!