Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, mikor egy 30-as éveiben járó férfi 20 évesnek vallja magát? Úgy érzi, mintha még csak 20 éves lenne?
Én 28 vagyok, de volt aki azt mondta, hogy most jöttem ki a középiskolából. :)
Egy érdekes, hogy hogy úgy érzi magát, mint egy 20 éves?
Ha fizikálisan érzi így akkor lehet, hogy karban tartja magát, ami jó, mert ha nem önző akkor a párját is karban tartja magát.
Ha szellemileg érzi 20 évesnek magát, akkor nagyon is gáz, mert azért egy 20 éves srác általában, nem gondolkodik férfi módjára, még csak a kifejlődés kezdeti szakaszában van. (megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, olyan mint az időjárás). Nem teljesen mindegy egyébként, hogy mennyi idős, nem az számít. Milyen ember. Gané-abból van bőven - vagy férfi - ez kihalóban van mint a dínók, de vannak, helyettük vannak elkorcsosult lények- mert valljuk meg őszintén nagyon nem mindegy.
........eredeti.....
Ha fizikálisan érzi így akkor lehet, hogy karban tartja magát, ami jó, mert ha nem önző akkor a párját is karban tartja magát.
.......javított.......
Ha fizikálisan érzi így akkor lehet, hogy karban tartja magát, ami jó, mert ha nem önző akkor a párját is karban tartja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!