Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a fanszőrzettel? 16/F
Apámmal szoktunk ilyenekről beszélni, de ez annyira ciki, hogy nem tudom, hogy szégyenlem kérdezni.
A mindennapi életben persze nem zavar, de mi lesz ha Arra kerül a sor? Egyáltalán le kell vágni, vagy "ízlés kérdése"? A lányokat zavarja, vagy engem fog zavarni? Ha igen, hogyan tegyem?
Páromnak minden szőre megvan.Semmi se zavar:)
Maradj természetes,ne szenvedj a szőrtelenítéssel szerintem,örülj hogy kezdesz férfias lenni:D
Szerintem,mivel fiú vagy nemkéne vele kezdeni semmit,max megigazithatod egy kicsit.Egy pasi attól pasi hogy mindenhol szőrös.
De ezcsak az én véleményem.
15/L
Majd megvitatod a lánnyal,ha "arra" kerül a sor.De azért szerintem támogatni fogja,hogy borotváld le,vagy legalább vágd rövidebbre.
Az én barátom sem csupasz,de nem is túl szőrös.Rövidre fazonírozva a legjobb..
Amúgy meg,egy fiú/férfi lehet szőrös.
18/L
az én párom is borotválja, és én is borotválkozom.
Kinek mi jön be. Mivel fiatalokról van szó, nem ajánlom a "kopaszságot, mert egy tapasztalatlan kislány azt hiheti, hogy fejletlen vagy. Vágd rövidre.
én pl. egész testemet borotválom, lábam aljától a hónom aljáig, csak a hajam van rajtam természetes szőr, meg a szemöldököm de azt is szedem.
én szerintem ízlés kérdése, vagy vágd le körömollóval rövidre vagy teljesen borotváld le, amelyik neked tetszik.
17F
Borotváld le te hülye xD
És ált. ott a nemi tájékon szar, föleg ha sz_opnak:)
De a seggedet is borotváld le:Dg_eci szar azisxDDD
szörös s_egglyukxD
Majd ha arra kerül a sor, és a barátnődnek nem tetszene, akkor tudsz rajta igazítani/teljesen leborotválni. Amíg nem tudod, hogy mi jön be neki, addig fölösleges vele foglalkoznod. Ha mondjuk leborotválnád csupaszra, és összejössz egy lánnyal, akinek egyáltalán nem jön be, akkor már nem lehet visszaragasztani XD bár ez a legapróbb probléma szerintem egy kapcsolatban.
De ha nagyon zavar nyugodtan vágj ble belőle, igazíts kicsit rajta.
Addigis ami kihullik add oda Boratnak, aki kazah fanszőrt exportál az usába :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!