Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a fanszőrzettel? 16/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a fanszőrzettel? 16/F

Figyelt kérdés

Apámmal szoktunk ilyenekről beszélni, de ez annyira ciki, hogy nem tudom, hogy szégyenlem kérdezni.

A mindennapi életben persze nem zavar, de mi lesz ha Arra kerül a sor? Egyáltalán le kell vágni, vagy "ízlés kérdése"? A lányokat zavarja, vagy engem fog zavarni? Ha igen, hogyan tegyem?

2009. okt. 20. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
add el piacon 1000 ft kiloja
2009. okt. 20. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Páromnak minden szőre megvan.Semmi se zavar:)

Maradj természetes,ne szenvedj a szőrtelenítéssel szerintem,örülj hogy kezdesz férfias lenni:D

2009. okt. 20. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem,mivel fiú vagy nemkéne vele kezdeni semmit,max megigazithatod egy kicsit.Egy pasi attól pasi hogy mindenhol szőrös.

De ezcsak az én véleményem.

15/L

2009. okt. 20. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
hát mire odakerülsz, addigra legyél olyan kapcsolatban a lánnyal hogy ilyenről nyíltan tudjatok beszélni. kérdezd meg tőle hogy hogy szeretné, nem minden lány várja el hogy lenyírd :)
2009. okt. 20. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Majd megvitatod a lánnyal,ha "arra" kerül a sor.De azért szerintem támogatni fogja,hogy borotváld le,vagy legalább vágd rövidebbre.

Az én barátom sem csupasz,de nem is túl szőrös.Rövidre fazonírozva a legjobb..

Amúgy meg,egy fiú/férfi lehet szőrös.

18/L

2009. okt. 20. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
borotvát neki
2009. okt. 20. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

az én párom is borotválja, és én is borotválkozom.

Kinek mi jön be. Mivel fiatalokról van szó, nem ajánlom a "kopaszságot, mert egy tapasztalatlan kislány azt hiheti, hogy fejletlen vagy. Vágd rövidre.

2009. okt. 20. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

én pl. egész testemet borotválom, lábam aljától a hónom aljáig, csak a hajam van rajtam természetes szőr, meg a szemöldököm de azt is szedem.

én szerintem ízlés kérdése, vagy vágd le körömollóval rövidre vagy teljesen borotváld le, amelyik neked tetszik.

17F

2009. okt. 20. 22:57
 9/12 anonim ***** válasza:
17%

Borotváld le te hülye xD

És ált. ott a nemi tájékon szar, föleg ha sz_opnak:)

De a seggedet is borotváld le:Dg_eci szar azisxDDD

szörös s_egglyukxD

2009. okt. 20. 23:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Majd ha arra kerül a sor, és a barátnődnek nem tetszene, akkor tudsz rajta igazítani/teljesen leborotválni. Amíg nem tudod, hogy mi jön be neki, addig fölösleges vele foglalkoznod. Ha mondjuk leborotválnád csupaszra, és összejössz egy lánnyal, akinek egyáltalán nem jön be, akkor már nem lehet visszaragasztani XD bár ez a legapróbb probléma szerintem egy kapcsolatban.

De ha nagyon zavar nyugodtan vágj ble belőle, igazíts kicsit rajta.

Addigis ami kihullik add oda Boratnak, aki kazah fanszőrt exportál az usába :D

18/f

2009. okt. 21. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!