Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet boldog az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet boldog az ember, ha magányos?

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 12:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer én is eljutok arra a szintre:)
2013. júl. 19. 14:55
 12/16 anonim válasza:

Szia. ismerős a helyzet:)

BÁR ÉN LÁNY VAGYOK! sokan mondják rám hogy jól nézek ki stb de annak idején sok emberben csalódtam s akkor elhatároztam hogy egyedül folytatom ... először furcsa volt de én szeretek így élni:) nem kell megfelelnem mások elvárásainak az állatokat valóban én is szeretem :) főleg a kutyákat van időm egy csomó mindenre :) most így jól érzem magam majd lehet ez változni fog nem tudhatom :) de én azt javaslom neked, hogy tedd amit szeretsz:)magadért tegyél meg bármit szeresd önmagad :) és akkor mások is úgy viszonyulnak hozzád szerintem neked nem is a magánnyal van bajod kevés az önbizalmad:) ezen változtass :) ha szeretnél beszélni írj privátot

2013. júl. 20. 14:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt, hogy jó pasi vagyok hallottam már lányoktól, olyanoktól akiket még csak nem ismerek én is.. De szerintem a külső egy másodlagos dolog, az ember személyisége ami mérvadó. Nem tartom magam érdekes embernek, ami azt illeti kicsit magamnak való vagyok. Nehezen ismerkedem ezért is inkább nem írok, csak untatnálak.. De köszi:)
2013. júl. 20. 14:40
 14/16 anonim válasza:
igen én is ezt tartom :) amúgy ha untatnál nem írnék neked:) én nm. :)
2013. júl. 20. 14:42
 15/16 anonim válasza:
*és
2013. júl. 20. 14:43
 16/16 A kérdező kommentje:

bocsi de tényleg nem tartom jó ötletnek.. sokan vannak az oldalon akik ismerkedni szeretnének, nálam biztos jobb társaságra lelnél bennük.

nem igazán tudom miről tudnánk beszélni, max az indie rock ami jelenleg érdekel de azt pedig alig ismerik páran:D

2013. júl. 20. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!