Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon nagy köcsögség? Lányok, ez mennyire törne össze titeket lelkileg? (lent több)

Figyelt kérdés
Haverommal gonoszak, és köcsögök vagyunk. Ezért mindketten létrehoztunk egy kamu Facebook profilt, és általunk ismert, 2 évvel fiatalabb lányokat magunkba szerettetünk, lehengerlő szövegekkel, és természetesen egy helyes fiú volt a profilképen. Amikor az egyikkel odáig jutottunk hogy mindenképp találkozni akar, arra gondoltunk hogy egy borítékba hagyunk neki egy üzetenetet, amiben egy olyan szöveg van, mintha tudtán kívül egy teszten vett részt, és elnézést kérünk tőle, valamint közöljük hogy hagyjon fel az érzelmeivel, és az üzenetírással telefonon vagy neten. Amugy a csaj fülig szerelmes...

2013. júl. 19. 00:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Álmodni nem lehet olyan sivár életet, amilyen a tiétek lehet.
2013. júl. 19. 01:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Erre már nem lehet mit írni :D...

Ha ribizlikre írtatok rá, akkor talán helyretettétek őket, viszont ha rendes lányokra... akkor ássátok el magatokat...

N

2013. júl. 19. 07:21
 13/23 anonim ***** válasza:
29%

Rendes lányokra? Ugye viccelsz ma 07:21-es válaszoló?! Azok kihaltak régen! :D

Amúgy srácok, ha rám hallgattatok, jól tettétek! Engem is ráztak már át jó párszor a "rendes lányok" így neten keresztül, úgyhogy nemrég én is csináltam ilyet. El se hinnétek mennyi idióta visszaigazol egy olyan fb profilt, ami egy filmből egy szereplő, és aki mögött jelenleg én lapulok. :D Az egyik nőci (mert már nem volt 16) meg állítása szerint belém is zúgott, skype-on levetkezett nekem és bevette, h nincs kamerám!!!! :D Nincs lelkiismeret furdalásom, mert velem is megcsinálták már ezt nem egy-ketten. Persze én nem a szomszéd lányokkal szórakoztam és később sem kértem bocsánatot, minek! ;)

2013. júl. 19. 07:34
 14/23 anonim válasza:
Haha jó hogy nem lehet ezt mindenkivel megcsinálni! Öcsém nálam próbálkozol így még a beledet is kitéptem volna! :D
2013. júl. 19. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:

ma 07:34

Azért nem haltak ki:-) Bár tény, hogy megfogyatkoztak... Az, hogy te csak idiótákkal találkoztál, nem azt jelenti, hogy mindenki az. :-)

2013. júl. 19. 11:04
 16/23 anonim ***** válasza:
13-as, az hogy neked csak a szemét jutott nem jelenti azt, hogy nincs más...Csak mindenkinek az jár, amit érdemel.
2013. júl. 19. 11:36
 17/23 A kérdező kommentje:
Ma 7:34-es válaszoló! Mi is ezért tesszük! Holnap lesz a nagy nap amúgy! Kösz mindenki válaszát, és tény hogy szar életünk van, de mi legalább élvezzük :DD
2013. júl. 19. 19:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Most komolyan ebben merül ki nálatok az élet élvezete? Nemtudom, hogy sírjak e vagy nevessek.
2013. júl. 19. 19:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Nagy poén... -.- Szar lehet azoknak, akik nyáron ilyenekkel múlatják az időt, mert nincs a világon olyan nő, aki szóba állna velük.
2013. júl. 19. 19:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát ez félig a ti hibátok mert a nyarat úgy töltitek el hogy egy kamu Fb profilon keresztül csábitjátok el a lányokat,és másrész a lány hibája mert beleesik minden jött-ment kamu profilba.
2013. júl. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!