Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, mit tegyek?
noshát..13/L vagyok, de a koromhoz képest elég érett,szóval nem vagyok az a ri.anc, nagyképű fajta.
márciusban beleszeeettem a fociedzőmbe(24éves), és ez a szerelem áprilotól egészen máig nagyon erős. júniusban volt szerencsém focizni az edzöm csapattársával(szintén 24éves). 2-3 hétig elvoltunk,közben belé is szerettem NAGYON. aztán sajnos 3 hete elment messzire, mert másik csapathoz szerződött :'(. most, már nem vagyok belé ANNYIRA szerelmes,de még érzek iránta valamit. viszont az edzőm iránti szerelem most nagyon kijôtt, eszméletlenül szeretem,hülyén hangzik, de nem hazudok. őrűlten szerelmes vagyok belé! Ő nem tudja hogy szeretem. na és a lényeg! sosem volt pasim de nem is szeretnék még. most hogy nagyon szerelmes vagyok,kicsi szeretethiányom van. sokszor vágyom arra hogy valaki idejön hozzám és megölel,megpuszil,simogat, esetleg csókol(az a max.) viszont nem vagyok a legszebb,de azért a legcsúnyább sem(no ego)...
nemtudom mit tegyek,remélem értherően írtam le a "bajomat". aki tud segiteni,kérem írjon pár tanácsot!és köszönöm hogy elolvastátok az en "kis" gondomat!Normális emberek válaszát várom!
#10-es:hmmmm...van benne valami :'DDD
#11-es: én nem is akarom hogy legyen közrünk valami :))
#12-es:inkább nem mondok semmit ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!