Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy unalmas jófiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy unalmas jófiú hogyan válhatna számotokra vonzóvá?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és a problémám,hogy túl jófiús vagyok.Ha bekerülök egy társaságba,előbb-utóbb én leszek ott a csendes,kedves,udvarias...és unalmas fiú.Utálom ezt a szerepet.

Így is tetszem néhány lánynak,de nem szeretek ilyen kedves,kiszámítható,csendes vesztesnek lenni.Nem érzem magam férfinak.

Hogy lehetnék lazább,férfiasabb?

Kondizok,csellózok,táncolok,nem tudom mi a fenét csinálhatnék még..

17/F

2013. júl. 18. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Légy magabiztosabb, beszélgess lányokkal, kezdeményezz.
2013. júl. 18. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene más, csak kicsit próbálj beszédesebb lenni. Tudom, nem mindig könnyű ez a csendesebb embereknek, mivel én is olyasmi vagyok. De hidd el, akkor már kevésbé tűnnél "unalmasnak".
2013. júl. 18. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Nekem így első olvasásra szimpinek tűnsz:)

fordítsd pl az udvariasságot az erényeddé. Mikor valami bunkót szól valamelyik fiú, védd be a lányt, vagy nem tudom:)

meg kerülj be hasonló társaságokba, amilyen te is vagy

és nem vagy csendes vesztes, ezt hidd el nekem:)

2013. júl. 18. 22:00
 4/9 ameoland ***** válasza:

Szerintem egy frissen szabadult elítélt sincs normális csajokkal körülvéve(gondolom ez az igényed)

Ló túloldala,tudom..de szerintem érted a lényeget.

Önmagad sose hazudtold meg szerintem. Egy dolog lenne ha lányoknál kiderül,de mikor te se szeretsz az lenni akit alakítasz a nap 24 órájában...

Szerintem kell ide 1-2-3 év mire te is tudod,hogy miért vagy különleges és egyedi, amiért elsősorban te is szeretsz magad lenni,hogy más is szerethesse ezt.

2013. júl. 18. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Kösz a biztatást,de én jobban ismerem magam.

Az udvariasságot nem lehet előnnyé fordítani mert pot lesz*rják.

2013. júl. 18. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is visszafogott srác vagyok, és nekem konkrétan a lányok nem is válaszolnak, ha megpróbálom leszólítani őket! Engem is érdekel, hogy mit tehetnék ebben a lehetetlen helyzetben?!
2013. júl. 18. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet az a gond, hogy túlságosan rágörcsölsz arra, hogy megfelelj mindenkinek, ezért inkább meg sem mersz szólalni. Szerintem ha úgy állnál hozzá, hogy "leszarod" mások véleményét, hogy mit szólnak hozzád meg a megnyilvánulásaidhoz, akkor sokkal lazább tudnál lenni.
2013. júl. 18. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
én is szerettem volna zongorázni vagy csellózni de nem lehetett.. most meg már nincs időm rá -.-
2013. júl. 18. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Az udvariasság sosem hátrány, ha nem nyáladzás lesz belőle. Nekem a legfiatalabb barátnőm 21 éves volt. Lehet, hogy várnod kell még egy kicsit és idősebbekkel kell kezdened.

Merjél finoman beszólni! Sokkal hatásosabb a néha nagyon jót mondó ember, mint a végig szövegelő. A lányoknak is mondhatsz olyat, amit más nem mer. Az nem baj, ha nagyon kicsit szemtelen vagy. A művészet az, hogy emellett kifejezd, hogy tiszteled a másikat.

2013. júl. 18. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!