Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tampon felső része bennem maradt. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ma reggel felhelyeztem egy tampont, strandra mentünk, de mikor kihuztam a felso vedoreteg lejott, valoszinuleg bennem maradt. Menjek nogyogyaszhoz vagy varjak amig kijon?2013. júl. 18. 17:57
2/10 anonim válasza:
azonnal doki, mert fertőzést is kaphatsz!
3/10 anonim válasza:
Vagy mondjuk nyúlj fel az ujjacskáddal és nézd meg megtalálod-e.
Ha nem akkor menj dokihoz.
4/10 anonim válasza:
ezt nem értem, hogy csináltad? elég régóta használok, de így még nem jártam, pedig úszásnál is használtam már
mennyi ideig nem cseréltél? amúgy ha igaz, akkor az ember nem ideírja, hanem használja az eszét és elmegy orvoshoz N
5/10 A kérdező kommentje:
Hát kb 10kor tettem fel és du 3 körül vettem ki :/
2013. júl. 18. 18:15
6/10 anonim válasza:
Nyúlj fel magadnak, ha nem találod és nem akarsz elmenni a dokihoz én szívesen megpróbálom kiszedni ingyen (persze minden hátsó szándék nélkül). :)
7/10 anonim válasza:
Nagyon sürgősen nőgyógyász, menj be az ügyeletre. 12 óra után már elkezd bomlani a vér, és nagyon csúnya fertőzéseket okozhat.
8/10 A kérdező kommentje:
De nem az egész tampon teteje maradt benn, csak az a nagyon vékony védőréteg abból is csak egy kis rész.. holnap reggel mindenképpen elmegyek nőgyógyászhoz ha nem jönne ki..
2013. júl. 18. 20:23
9/10 anonim válasza:
Jaaaj, tudom, az ob-nek az a fajtája, amin van egy plusz négyzet alakú szirszar. Nah, akkor olyat se veszek többet.
Orvos, mielőbb.
10/10 A kérdező kommentje:
Ob mini volt.
2013. júl. 18. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!