Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tampon volt bennt a hüvelyemben. Baj? Többit lennt
Tegnap cserelni akartam a tampont de elfelejtettem kihuzni a regit es igy felraktam az ujjat. Eszresem vettem mert nem volt kenyelmetlen. Reggel mikor kimentem a WCre akkor tünt fel. Ilyen meg sose volt.
A kerdesem, hogy ettöl nem lehet semmi bajom igaz?
Csak annyi bajod lehet tőle, mint egy túl sokáig benthagyott tampontól: TSS.
Mellesleg jó részeg lehettél, ha nem tűnt föl, hogy nem tudod rendesen fölrakni az újat...
Heló!
Ennyi idő alatt nem. De a hosszabb ideig van benned - 1-2 hét, akkor bizony előfordulat fertőzés, vag yakár rosszabb is.
Igen kiszedtem öket. Nem volt nehez felhelyezni vagyis nem ereztem, hogy nehezebb lenne mint azelött.
Reszeg nem voltam. Hanem megzavartak a WCn igy elfelejtettem a regit kihuzni es gyorsan felraktam az ujjat.
ha nem vagy rosszul, akkor nem kaptál tss-t.
azért máskor jobban figyelj :)
nem vagyok rosszul semmi. csak most ahogy visszaemlekszem mikor elfeküdtem este belenyilalt elegge a hüvelyembe. de az szerintem nem a tamponok miatt volt.
nekem nagyon sok a mensim. szerintem egyszer verhianyos leszek :D borzaszto. igy furi is volt h nem aztam at az ejjel. a masik tampon fogott egy kicsit szerintem.
de amugx a vadlim elegge faj miota megjött :S nem tudom h miert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!