Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben valami jó hely első randira?
Pl a Csonka torony teázó szendvicsező. még nem voltam ott, de eléggé el van dugva (a Csokonai szh. utcájában van, a szh. oldalán)
Vagy a Vörös Oroszlán teaház. Még tudok egy jót: leszállsz az Ibolya kocsmánál a villamosról, és a megállótól jobb kéz felé lesz rögtön egy utca. mész-mész egy darabig, mintha a Fácánba mennél és látni fogsz egy vendéglőt, ez is ilyen beülős, kis meghitt hely. Itt volt egy nagyon kellemes randim pár éve, hangulatvilágítás van és csendes:) bocsi, amiért utcanevet nem tudtam pontosan mondani, de remélem azért így is megtalálod. vagy majd valamelyik utánam szóló megmondja pontosan, melyik utca ez...
Én teaházas vagyok:D van kettő itt egy a Carpe Diem a másik meg a Vörös oroszlán. A Carpe Diem drágább mint a Vörös oroszlán. A Carpe diem utcája pontosan szemben van a Csokonai színházzal. A Vörös oroszlánnak pedig az Aranybikánál kell lefordulni(et asszem a Battyhányi urca de nem teszem rá a kezem a nevekkel néha bajba vagyok) de ha beirod a google-be kidogbja a két teázó nevét is és debreceni címük is ott lesz valahogy :d
Az Inka se rossz még az pedig a Halköz utcájában van( na arról annyit hogy az utca sarkánál egy Cib bank van és itt kell lefordulni:D ) az se rossz még sztem:D
Remélem segítettem
Sok Sikert a Randihoz:)
jómagam is csatlakozom a teaházat javaslók táborához!
én a Carpe Diem-et preferálom, Batthány utca.
Bár sokan vannak, ha előre foglalsz helyet, akkor javaslom a szeparékat... csandes, félhomályos, eltakart, meghitt... sztem nagyon hangulatos... finom teák és vizipipa, yeah :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!