Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nyuszi lenne a pasim?
hát részben megértelek részben nem.
az hogy ott szerencsétlenkedik, annak lehet lelki oka is (sőt biztos ez áll a háttérben) - pszichológus érdemes megkeresnie. Lehet enyhe szocifóbiája van (azaz idegenek előtt kicsit béna).
Utóbbi már tényleg kiábrándító. Elkéri mindennek a felét? Oké az elővigyázatosság (én se költök a nőre fejemet eresztve), de ilyet nem csinálok.
Én már nem mondok semmit, magadra vess ha hagyod...
Te tudod mi a jó neked, ha így boldog vagy akkor folytasd tovább, majd köv. hónappaban meg már te fogsz fizetni mindent.
Ez nem elfogadott dolog, 99%-ban nem így működik, szóval a maradék 1% az a selejt kategória, és a te pasid is oda tartozik, szóval ő a te párod.
Egy biztos a barátod kapzsi vagy önző.
Ezen kívül nem hangzott el az anyagi helyzete, mert ha fősulisok vagytok még, esetleg 6 testvére van, szülei munkanélküliek, vagy amit keres is haza kell adnia pl devizahitel miatt. Asszem itt nem ezekről van szól.
Hogy a férfi fizet mindent az egy idejét múlt hagyomány abból a korból ahol a nők még nem dolgoztak és p1náért + gyereknevelésért tartották őket. A többi hagyomány hogy nőé a házimunka, az asszony verve jó stb már kiveszett.
Ez az egy várhatóan sokáig tartja magát, na egyáltalán nem valami romantikus okból, hanem mert a fogyasztói társadalomban a minőségi dolgok pl p1na rendívül piacképes termék. Így aztán marad a p1nahasználati díj (az esküvőig!) :).
Szerintem mellette maradsz, ha szerelem akkor elnézed neki, ha inkább a haverod akkor meg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!