Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nyuszi lenne a pasim?
Figyelt kérdés
A pasim elvitt egy büfébe, ott volt a haverja, akinek bemutatott. A haverja rögtön megkérdezte, hogy mit szeretnék inni. És már kért is ki üditőt. A pasim zavarában tétlenkedett, elvörösödött feje, és kb. 5 perccel később kérdezte meg, hogy kérek-e még. És akkor a haverjának is vett valamit.2013. júl. 18. 14:56
1/14 anonim válasza:
Ilyenek ezek a mai fiúk...kicsit bénácskák, de mindenki hibázhat, nem?
2/14 A kérdező kommentje:
a haverja talpraesettebb volt, és jobban is tetszett a hozzáállása mindenhez. a bibi ott van, hogy előttem a négy fal között arcoskodik a pasim, nyílvános helyen meg ilyen? nagyon kiábrándító volt. főleg hogy az ott eltöltött idő alatt egyszer sem csókolt meg, és a kezemet se fogta meg rendesen. ha nála alszom, haza kell jönnöm korán, mert kijelentette, nem fog reggelire költeni, stb...
2013. júl. 18. 15:01
3/14 anonim válasza:
Pfff... Nem költ reggelire? Na takarodjon el onnan, egy nagy lúzer a te pasid, jobb ha tudod.
Dobd ki a p/ics/ába, ne legyél már butus...
Korotok?
4/14 A kérdező kommentje:
ő 20 én 22
2013. júl. 18. 15:05
5/14 A kérdező kommentje:
ja, és mindennek a felét elkéri, benzin, stb... rövid utakról van szó. pizza fele árát, de bezabálja az összeset, stb...
2013. júl. 18. 15:05
6/14 anonim válasza:
Ez kamu!!! Nem hiszem el!!!
Hogy lehetne valaki ilyen nyomorék...
7/14 zoliba' válasza:
hát ez jó! :) bezabálja. Ne haragudj de ennyi eszed van,hogy 20 évesen egy ilyen skóttal vagy.. Majd mikor leszpod,mond neki h a felét ő nyelje le. :)
8/14 anonim válasza:
Csinos vagy? Őszintén.
Mert ha igen, akkor még ma dobd ki ezt a lúzert, holnap már sorban fognak állni a fiúk!!
Nehogy már egy ilyen sz/a/r emberrel foglalkozzál...
Életem 26 éve alatt egy fillért nem fizetett egy csaj sem nekem, akkora megalázás lenne számomra ha elfogadná, hogy inkább elásnám magam a föld alá.
10/14 A kérdező kommentje:
nem kamu. komolyan így van. azt mondta, hogy a másik exét étterembe is elvitte sokszor. érdekes, hogy engem még sose. amúgy meg elég kiábrándító hogy egyre több dolognak elkéri a felét. múltkor mentünk be a strandra, és röhögve mondta, hogy én fizetem a belépőt és a benzin felét. mondtam, hogy ez nem nevetséges. a büfénél a szendvicset is én fizettem, ő magának meg mindig csak sört.
2013. júl. 18. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!