Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy a lányok mire eljutnak a topra addigra sokkal többet/jobban élveznek el mint a fiúk egyszerre azt az egyet?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye fogalmazásért , remélem érthető :D2009. okt. 20. 17:28
1/9 anonim válasza:
Ja,csak elkell jutni a topra ez elsőre nem mindig jön össze:(
2/9 anonim válasza:
Igaz. Sokkal jobb nekik a szex mint nekünk fiúknak és mégis kéretik magukat. Fel nem fogom mire jó nekik hogy könyörögtetik az embert. persze aki kigyúrt izmos és jól néz ki annak meg ők könyörögnek.
3/9 A kérdező kommentje:
LÁNY AKAROK LENNI :D
2009. okt. 20. 17:58
4/9 anonim válasza:
en meg inkabb pasi , a nemkivant terhesseg miatt , bocs az offert
ja es sztem senki sem tudja mennyire jo nektek , vagy nekunk az orgazmus mivel senki sem elte at a amsiket :)
5/9 anonim válasza:
persze embere válogatja de hallottam olyan lányról aki orgazmuskor egész testében remeg percekig.
6/9 anonim válasza:
Nyisd ki szépen a biológia tankönyvedet az emberi szaporodásnál. Szinte mindben van ilyen "élvezeti görbe". De a lényeget elmondhatom:
A férfiak általában erőteljesebben élik meg az orgazmust, viszont igen rövid ideig tart.
A lányok általában jóval lassabban izgulnak fel és jutnak el az orgazmusig, viszont tovább tart, lassabban múlik el az izgalom és megfelelő izgatás esetén akár többször is elélvezhetnek egymás után.
(Az általábant nem véletlen tettem oda, lehetnek eltérések.)
7/9 anonim válasza:
1.vagyok:én 3x eltudokmenni 1,5órán belül.Szóval a többszöri az nem csak női privilégium. Bocs.OFF
8/9 anonim válasza:
Többször élvezünk el ha jó a pasi.Mondjuk én képes vagyok 5-6 percenként az orgazmusra így egy együttlét igen kellemes tud lenni :P Viszont nálunk lehet terhesség,havonta görcsölések, stb..van előnye nőnek lenni de hátránya is.
9/9 anonim válasza:
17:56 Hm, nem is tudom, talán mert van bennük félsz a csalódás miatt. Nekünk nem az a cél, hogy szórjuk a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!