Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem tetszenek az ékszeres lányok?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy nem tetszenek az olyan lányok akiken bármiféle ékszer (fülbevaló,gyűrű,piercing,nyaklánc,stb) van? Nem mondom, el megy némelyikük de átlagban nem jönnek be inkább azok akik "természetesen" szépek. Ez mért van?2009. okt. 20. 16:40
1/5 anonim válasza:
Mert normális vagy :)
Akkor visítanál, ha találkoztál volna akkora punci piercinggel, amekkorával én. Majdnem hánytam :)))
2/5 anonim válasza:
Szőrszálhasogató, unatkozó, válogatós pö*cs vagy.. ok, piercing nem tetszik,no de fülbevaló,nyaklánc sem?? pff
3/5 kolosszus22 válasza:
Pff...de rühellem az ilyen értelmetlen, idióta kérdéseket. Mindenesetre irigyellek, hogy ezek a legnagyobb problémáid!
4/5 anonim válasza:
en lany vagyok es csk fulcsim van es egy gyurum amit ajandekba kaptam nagyszuleimtol , en nem szeretem ha egy pasin ekszer van , sztem b*zis , es magamon sem szeretem nagyon , ezeket nagyon reg hordom es azert vannak rajta , nameg emlekek
5/5 anonim válasza:
Igazad van. Bár én a kiló vakolattal vagyok így. nemértem minek. A legszebbek a természetesek. ezek a túlcsicsázott mű ribik belsőre is egy nagy semmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!