Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van összefüggés az étvágy és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van összefüggés az étvágy és a sex között?

Figyelt kérdés
Fiukra és lányokra is vonatkozik...ha valakinek nagy az étvágya, sokat eszik, jóízűen (persze alkatához képest), akkor az ágyban is nagy étvágyú? És ordítva, ha valaki csak piszmog a kajával, lassan eszeget, az az ágyban is olyan?

2013. júl. 18. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nemtom, de az tuti, hogy szex után sokszor kajás vagyok, és nagyon jóízűt tudok enni... f
2013. júl. 18. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Az en esetemben pl.nem hinnem:) lassan eszek,elnyammogok,olvasok kozbe,bambulok. De az agyban nagyon nem ilyen vagyok...:)
2013. júl. 18. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem annyiban van összefüggés,hogy egy jó sex után,mindig olyan éhes vagyok :) Viszont,ha nem annyira élvezetes számomra a szex,akkor ez a "jelenség",viszont nem jön elő.

Mindenesetre érdekes :)

21/L

2013. júl. 18. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a sex utáni kajálásra gondoltam, hanem arra, ha valaki úgy általában sokat eszik, nagy étvágyú, az az ágyban is nagy étvágyú e?
2013. júl. 18. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!