Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi akar lenni? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi akar lenni? (lent bőven! )

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik! Tudja hogy szerelmes vagyok belé de ő nem szeretne osztálytársal járni mert szerinte az nem túl jó ötlet (de azt mondta bejönnék neki)! Amikor megyünk haza még az osztályban a padtársamnak (elég viccelődős típus) tőle kér puszit de tőlem nem de úgy rám szokott nézni! Az most mi lenne? hogy rámnéz de nem ad puszit amikor elbúcsúzunk! Talán ő is szeretne valami kapcsolatot vagy mi ez?

Bocs hogy elég idiótán irtam! Ez most így sikerült! :S

2009. okt. 20. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Tapasztalatból mondom. Szerelmes voltam az osztálytársamba én is, és jártunk is, szakítottunk is. Gondolj bele, szakítás után állandóan látod és zavar, de nagyon. Utána egy rémálom volt.
2009. okt. 20. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Én ezeket így nem értem! a Testvéremnek is aki 9 évvel idősebb a barátnőivel amikor szakít mindig tovább jóban vannak! amugy 15/F
2009. okt. 20. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Fenyegesd meg, adj neki ultimátumot: ha nem akar osztálytársal járni, átmész a B-be. És akkor nem lesztek osztálytársak.
2009. okt. 20. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
14:48:Ez azért nem jó,mert nem konkrét,így összejöhet a padtársával is :D:D Az mekkora lenne.Ja amúgy nem javaslom az osztálytársaddal való kavarást,kellemetlen helyzeteket eredményezhet főleg ha összevesztek.
2009. okt. 20. 15:42
 5/8 anonim válasza:
Szerintem ha rádnéz akkor szeretne neked is puszit adni csak nem mer (saját tapasztalat) de lehet h nála nem így van. Egyébként meg buta felfogás h azért ne járjatok mert osztálytársak vagytok, eleve így nem lehet neki állni egy kapcsolatnak h "úristen mi lesz ha szakítunk". Meg aztán lehet h egymásnak vagytok teremtve:) csak ilyen felfogással nem fogjátok megtudni soha. Szóval ha csak ennyi a problémája a leányzónak akkor beszélj vele szerintem egy próbát mindenképp megér:)
2009. okt. 20. 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Na ezt a választ nagyon kössz! ez tényleg nagyon jó ötlet! kössz a választ!
2009. okt. 20. 20:34
 7/8 anonim válasza:
17:55-ös vagyok...igazán nincs mit, remélem összejöttök:) és majd lécci, ha van valami írd meg:))
2009. okt. 21. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben! :D nagyon remélem lesz valami pozitív! :D
2009. okt. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!