Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi akar lenni? (lent bőven! )
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik! Tudja hogy szerelmes vagyok belé de ő nem szeretne osztálytársal járni mert szerinte az nem túl jó ötlet (de azt mondta bejönnék neki)! Amikor megyünk haza még az osztályban a padtársamnak (elég viccelődős típus) tőle kér puszit de tőlem nem de úgy rám szokott nézni! Az most mi lenne? hogy rámnéz de nem ad puszit amikor elbúcsúzunk! Talán ő is szeretne valami kapcsolatot vagy mi ez?
Bocs hogy elég idiótán irtam! Ez most így sikerült! :S
2009. okt. 20. 14:37
1/8 anonim válasza:
Felejtsd el. Tapasztalatból mondom. Szerelmes voltam az osztálytársamba én is, és jártunk is, szakítottunk is. Gondolj bele, szakítás után állandóan látod és zavar, de nagyon. Utána egy rémálom volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Én ezeket így nem értem! a Testvéremnek is aki 9 évvel idősebb a barátnőivel amikor szakít mindig tovább jóban vannak! amugy 15/F
2009. okt. 20. 14:44
3/8 anonim válasza:
Fenyegesd meg, adj neki ultimátumot: ha nem akar osztálytársal járni, átmész a B-be. És akkor nem lesztek osztálytársak.
4/8 anonim válasza:
14:48:Ez azért nem jó,mert nem konkrét,így összejöhet a padtársával is :D:D Az mekkora lenne.Ja amúgy nem javaslom az osztálytársaddal való kavarást,kellemetlen helyzeteket eredményezhet főleg ha összevesztek.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha rádnéz akkor szeretne neked is puszit adni csak nem mer (saját tapasztalat) de lehet h nála nem így van. Egyébként meg buta felfogás h azért ne járjatok mert osztálytársak vagytok, eleve így nem lehet neki állni egy kapcsolatnak h "úristen mi lesz ha szakítunk". Meg aztán lehet h egymásnak vagytok teremtve:) csak ilyen felfogással nem fogjátok megtudni soha. Szóval ha csak ennyi a problémája a leányzónak akkor beszélj vele szerintem egy próbát mindenképp megér:)
6/8 A kérdező kommentje:
Na ezt a választ nagyon kössz! ez tényleg nagyon jó ötlet! kössz a választ!
2009. okt. 20. 20:34
7/8 anonim válasza:
17:55-ös vagyok...igazán nincs mit, remélem összejöttök:) és majd lécci, ha van valami írd meg:))
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben! :D nagyon remélem lesz valami pozitív! :D
2009. okt. 21. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!