Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
kb 4 napja hányingerem van, néha rám jön néha nem.
Nem reggel hanem nap közben jön rám álltalában azután hoyg eszek, mostanság több édességet eszek elötte meg kb semmit sem ettem meg ezen kívűl sem eszem sokat.. Meló miatt nincs időm enni. Keveset iszom, sokat stresszelek. De viszont 1,5 hete voltam együtt a barátommal akivel nem védekeztünk nem fejeztük be a sex-et, azt mondta nem volt gáz, nem lehetett probléma, és nem is émelygek, kajakívánás ilyenek sincsenek. De nagyon rá feszültem a terhesség dologra, pedig szerintem nem ez a probléma, de akkor mi lehet hogy hányingerem van ? Általában akkor miután édességet eszem, talán az a baj hogy túl sokat eszem és mellette semmi mást ! Segítsetek ! kérdezzetek, mert ez így nem jó !
2013. júl. 16. 23:05
11/12 anonim válasza:
Ahogy írtam, másfél hetes terhességnél szerintem sem lehet még tünet, inkább az idegesség. :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, megnyugodtam valamennyire.
2013. júl. 16. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!