Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet?
kb 4 napja hányingerem van, néha rám jön néha nem.
Nem reggel hanem nap közben jön rám álltalában azután hoyg eszek, mostanság több édességet eszek elötte meg kb semmit sem ettem meg ezen kívűl sem eszem sokat.. Meló miatt nincs időm enni. Keveset iszom, sokat stresszelek. De viszont 1,5 hete voltam együtt a barátommal akivel nem védekeztünk nem fejeztük be a sex-et, azt mondta nem volt gáz, nem lehetett probléma, és nem is émelygek, kajakívánás ilyenek sincsenek. De nagyon rá feszültem a terhesség dologra, pedig szerintem nem ez a probléma, de akkor mi lehet hogy hányingerem van ? Általában akkor miután édességet eszem, talán az a baj hogy túl sokat eszem és mellette semmi mást ! Segítsetek ! kérdezzetek, mert ez így nem jó !
Reflux az nem az más lenne
jaa hát 2 hét múlva kell hogy megjöjjön.
Tudom, tudom !
De nem tűnik terhességi jelnek, csak azért gondolom így mert nagyon rá feszültem.. :s
Álltalában akkor van hányingerem mikor csokit, édességet eszek, és meló miatt kb csak arra van időm hogy 2-3x meg egyek 1 csokit és ennyi amit kajázok.. este 7ig.. hazajövök és általában akkor kajázok be valami főtt ételt is. Nem lehet hogy ez a kajálás miatt vagyok így ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!