Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

kb 4 napja hányingerem van, néha rám jön néha nem.

Nem reggel hanem nap közben jön rám álltalában azután hoyg eszek, mostanság több édességet eszek elötte meg kb semmit sem ettem meg ezen kívűl sem eszem sokat.. Meló miatt nincs időm enni. Keveset iszom, sokat stresszelek. De viszont 1,5 hete voltam együtt a barátommal akivel nem védekeztünk nem fejeztük be a sex-et, azt mondta nem volt gáz, nem lehetett probléma, és nem is émelygek, kajakívánás ilyenek sincsenek. De nagyon rá feszültem a terhesség dologra, pedig szerintem nem ez a probléma, de akkor mi lehet hogy hányingerem van ? Általában akkor miután édességet eszem, talán az a baj hogy túl sokat eszem és mellette semmi mást ! Segítsetek ! kérdezzetek, mert ez így nem jó !

2013. júl. 16. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Reflux a sok stressz miatt? :)
2013. júl. 16. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Bármi lehet sajnos. Biztosat csak a havid fog mondani ( ha kibírod várni) v csinálj tesztet.
2013. júl. 16. 23:07
 3/12 A kérdező kommentje:

Reflux az nem az más lenne

jaa hát 2 hét múlva kell hogy megjöjjön.

2013. júl. 16. 23:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet! 2 héttel az aktus után "jelez".Szerintem lehet ezért,mert így pörögsz rajta. Nyugi!!! De elég nagy butaság védekezés nélkül szexelni...:/
2013. júl. 16. 23:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne parázz szerintem, nagyon kicsi esély van rá. Szerintem csak az idegesség! De máskor inkább védekezzetek! (egyébként velem nagyon hasonló történt a múlt hónapban csak nekem még késett is, szóval aterzem) előző voltam
2013. júl. 16. 23:12
 6/12 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom !

De nem tűnik terhességi jelnek, csak azért gondolom így mert nagyon rá feszültem.. :s

Álltalában akkor van hányingerem mikor csokit, édességet eszek, és meló miatt kb csak arra van időm hogy 2-3x meg egyek 1 csokit és ennyi amit kajázok.. este 7ig.. hazajövök és általában akkor kajázok be valami főtt ételt is. Nem lehet hogy ez a kajálás miatt vagyok így ?

2013. júl. 16. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Ill az előtti
2013. júl. 16. 23:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztek, akkor természetesen lehetsz terhes, remélem tisztában vagy a megszakításos "védekezés" kockázatával. (Egy kis segítség: a módszert egy évig alkalmazó 100 nőből 40 esik teherbe, úgy, ahogy ti csináljátok, elélvezés nélkül). Ha igen, akkor nem csoda, hogy ráfeszültél... ugyanakkor másfél hetes terhességnél nem valószínű, hogy tüneteid lennének, a hányinger talán az idegességtől lehet. Biztosat nem lehet mondani, ha elmarad a menstruációd, onnantól már kimutatja a teszt, ha terhes vagy.
2013. júl. 16. 23:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem ! de szerintem ez nem a terhesség tünete ! akkor más tünet is lenne szerintem, de nincsen.
2013. júl. 16. 23:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem már a kérdező is rájött, hogy nem volt a legjobb ötlet. Nem élvezett beled, ha jól számolok nem peteéréskor volt. Az esély minimális
2013. júl. 16. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!