Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek hívják ezt az érzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek hívják ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Amikor például valami sérelem ér, akár párkapcsolati, akár családon belül,stb.. Nem tudom, hogy ez minden emberre jellemző-e, de sokszor rám jön az érzés ilyenkor, hogy nem érek semmit, és szúr a mellkasom, illetve a csuklóm tájékán. Ez általában akkor van, mikor nagyon magam alatt vagyok, és sírok is, de van hogy anélkül is jelentkezik. Szóval minek nevezik ezt a szúró fajta érzést? Van bármiféle neve, vagy jelentősége, ártalmas esetleg a szervezetre nézve?

Köszönöm.

2013. júl. 16. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz. Nekem mondjuk csukló helyett fej, nyak szokott lenni. Én is kíváncsi lennék a nevére.
2013. júl. 16. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Elviekben terheli a szivet(és ezt egy tanult ápolótól tudom: Agysejtpusztulást is kimutattak már)

(nálam nagyobb stressz is előhozza)Nálam is ugyanez csak nekem zsibbadnak a végtagjaim szúr a fejem a mellkasom és a szívem, alig kapok levegőt néha. Ami nálam jót tesz egy kis séta vagy biciklizés. A sírás nálam a legutolsó stádium mikor már tényleg tehetetlen vagyok, mert mindent megpróbáltam!

21F

2013. júl. 16. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiány, sajnos a mai világban a legtöbb egészségesen orientált ember érezte már ezt...és, ha túl nagy az önbizalom az a szervezetre nem is kevés hatással van, de a lélekre is. És ez a kettő mind kettő hatással van a szervezetre:D szóval ha nincs önbizalmad nem vagy igazán senki. Bármilyen szar a helyzet össze kell szedned magad, hogy tudjad irányítani a dolgokat. 20/f
2013. júl. 16. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:

hát nekem a mellkasom szúr legtöbbször pl most is.. a csuklómnál még soha nem volt ilyen..

egyébként az idegtől van.. nem tudom van-e külön neve.

2013. júl. 16. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
stressz
2013. júl. 16. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
pánik
2013. júl. 16. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem is szokott lenni, mondjuk nekem a tenyerem szúr, és viszket.
2013. júl. 16. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Reflux.
2013. júl. 17. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!