Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen egy örült vagyok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen egy örült vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akibe szerelmes voltam de megbeszéltük hogy csak barátok maradunk... én ebbe bele is törődtem... csakhogy ha ittam a közelében mindig csináltam valami oltári nagy ostobaságot szerelmes nem vagyok belé már viszont szerettem volna ha foglalkozik velem mert a legjobb barátomnak tartottam de sajnos az utolsó részeges örült jelenetem után elfordult tőlem az összes jó barátom és most nagyon egyedül érzem magamat mit tehetnék hogy visszaszerezzem a barátaimat? sajnos nem ez volt az első eset de azt mondták betelt a pohár...
2013. júl. 16. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kezdj valamit, az alkohollal, és az indulataiddal, különben egy 2. Barta Zsolt leszel :O
2013. júl. 16. 22:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Hat, en orulnek, hogyha neha igy eltudnam engedni magam, az emberek pont ezert isznak meg drogoznak, nem? nekem is volt par durva dolgom es ha valamelyik haverom emiatt fordulna el tolem akkor en utanna sem neznek! am akarmilyen fura, a lanyok, vagyis az igazi ertelmes nok, nemnagyon szeretik ha egy pasi iszik, szoval ha ott a "szerelmesed" akkor max 1-2 sor :)
2013. júl. 16. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!