Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen egy örült vagyok mit tegyek?
Legelső alkalommal az 5-ös csapatunk elment egyet iszogatni együtt én ügyebár az egyik csajba szerelmes voltam és azthiszem pont akkor kaptunk össze valamin én nagyon berúgtam és végig magyaráztam neki hogy szeretem meg imádom stb stb... úgy kelett végig húzniuk a városon majdnem kiúgrottam a kamion elé egyik srác rántott vissza
másodszor egy osztálybanketten (voltak idegenek is bőven) én megint totál voltam belekötöttem mindenkibe és mikor beszélni akartam a csajjal ő elmenekült én ezen bekattantam és elhordtam mindennek itt már egyébként nem voltam annyira szerelmes
most pedig egy hete voltunk együtt nyaralni és én egyik este nagyon berúgtam ismét és felkaptam a vízet egy apróságon aztán ordíbáltunk egymással és a fejemet a falba vertem mint egy idióta hát röviden ennyi
abban bíztos vagyok hogy egy jó ideig még egy sört sem iszok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!