Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kér cserébe dolgokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kér cserébe dolgokat a barátnőm a szexért?

Figyelt kérdés

Régen nem kért, most meg gyakran előfordul.Ma pl. egy jégkrémet kért és azt mondta ha megveszem akkor este lesz 69-es póz, mivel azt nem nagyon szereti de így belemegy azt mondta, most meg azt mondta, hogy fáradt.

Mire véljem ezt az egészet?

2013. júl. 16. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kihasznál
 2/12 anonim ***** válasza:
pancser
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi, de eléggé lefárasztottam. :S
2013. júl. 16. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez nem komoly, hogy van ilyen csaj...

Ha mégis, sürgősen hagyd ott, elég erősen csak a pénzedre hajt.

2013. júl. 16. 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:

nem szeret,nem jó veled a szex,csak kihasznál

lehet hogy olcsóbb mint egy hivatásos,de az legalább meg is teszi azt amire kéred

2013. júl. 16. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ugye ez nem komoly ??
2013. júl. 16. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát ez elég gáz. Eleve nem lenne szabad olyan dolgokat csinálnotok, amit csak az egyik fél élvez, de a másik nem. Másrészt meg - bocs - szerintem a barátnőd kezd lotyósodni, illetve ha már megígért valamit, akkor teljesítse. Lehet, hogy jobb lenne, ha szakítanátok, bár azt nem tudom, te esetleg nem vagy-e hibás valamiben, hogy a csaj így viselkedik, valami oka nyilván van annak, hogy hirtelen csak "ellenszolgáltatásokért" cserébe hajlandó örömet okozni neked.
2013. júl. 16. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:

De sòher vagy...dràga az a jègkrém,mi?

Mindenku jôljárt...ő nem szereti a 69-et de megcsinálta a jègkrémet meg vedd poénra.

2013. júl. 16. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
nem csinálta meg, de akkor ne ígérje meg, én máskor is veszek neki jégkrémet, nem ezzel van a baj, hanem, hogy magától hozta ezt fel és megígérte és azt mondta ha veszek neki jégkrémet.
2013. júl. 16. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:

ha barátnőd médianyilvánosságot kap a toborzás is hasítani fog

http://www.youtube.com/watch?v=T65xxn9zQf8

2013. júl. 16. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!