Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha egy férfi szereti az alkoholt, ti nők?
Mi az ti nők? Fiu vagyok..
És nem baj, alkalmakkor simán igyunk amennyi belénk fét oszt jonapot.
ez függ attól hogy mennyire...
ha minden nap vacsora közben bedob 1 sört az szerintem senkit nem zavar...
de ha minden este a kocsmától 10 méterre lévő árokba fetrengenél mint egy józan kígyó.. az már a legtöbb nőt zavarná.
Ha mértékkel és alkalmakkor teszi akkor nem zavar. Ha rendszeresen mértéktelenül akkor viszont szakító ok.
19/L
Nah igen, az hogy mindennap a kocsmában tölti az életét az férfi szemmel is nagyon gáz!
De az hogy néha, egyszer-egyszer bulikba is offos, az még elfogadható szerintem
Mértékkel semmi gond,de nap nap után ...
Nekem emiatt left kihalt házasságom,mas ember lett,sokáig így ebben az állapotban látni a párom, nekem visszataszitó.Nem logikus,és ez egy nehéz megviselõ teher!
Attól függ, ha minden hétvégén haverokkal full részegre issza magát nem jó pont. Ha részegen kötekedni kezd megint nem, az is nagyon idegesítő,ha pl. elmegyünk egy házibuliba és 1 óra alatt hülyére issza magát a pasika, és bealszik...
20/N
mit jelent számodra, hogy szereti? naponta iszol? ha nem jutsz hozzá gond?
amúgy nem is kell aki naponta iszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!