Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az manapság nem annyira kelendő, ha pasiként nem csak megfektetni akarok egy lányt, hanem komoly kapcsolatra akarom?
Figyelt kérdés
Volt most egy csaj, leveleztem vele, max 4-5 napig, találkára hívtam, mert kivételesen közelben lakik. A pontos időpontot és helyszínt még nem beszéltük le, de benne volt. Napok óta nem írtam rá, mert más dolgom volt (amúgy se nézem sűrűn a FB-ot), ő sem keresett fel magától. Pedig tök jól elvoltunk? Most nekem kéne mindig kezdeményeznem? Gondolhatta volna, hogy nem csak megdugni akarom, ha egy hétig leveleztem vele, míg előhoztam a tali lehetőségét?2013. júl. 15. 22:06
11/12 A kérdező kommentje:
Morfondírozok, semmi köze a nem tudáshoz. Istenem, komolyan mondom....ő is rám írhatott volna, hogy mi a helyzet, lesz-e tali? Más csajnak meg az a baj, ha már 1 hét után talizni akarok? Érted.
2013. júl. 15. 23:28
12/12 anonim válasza:
Értem. De tudhatnád(nyílván tudod csar morfondírozol),hogy ilyenkor a férfi keresi a nőt! Vannak olyan esetek amikor esetleg annyira felkeltetted a nő érdeklődését de ez ritka,nem ebből kell kiindulni. Még az is lehet hogy tűkön ül hogy mikor írsz már,de ő a nő és neked kell keresni(az elején ez a normális)és meghódítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!