Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így? Mért nem örülnek annak hogy én végre boldog vagyok?
Én is pontosan ebben a helyzetben vagyok, amiben most te. Nálam annyi a különbség, hogy a saját családom nem képes velem örülni. Ellentétek, ellentétek hátán, és soha nem értenek meg. De tudom, hogy mit érzel. Nekem is rossz, hogy nem oszthatom meg a "barátaimmal" a boldogságomat. Én már ott tartok, hogy senkinek nem mondok semmit, csak a párommal és a szüleivel beszélem meg, mert ők legalább merétenek.
Remélem, Te is igaz barátokra lelsz, és nem kell magadba folytanod a gondolataidat.
22/N
20:44-nek:
Én erre vágyom, vágytam már régóta, nekem nem jön be az az élet hogy mellettem más nőkkel is van a párom.Eddigi kapcsolataimnak is ezért lett vége.Én küzdök a jövőmért keményen dolgozom már 18 éves korom óta.Most kaptam hozzá segítséget a mostani párom személyében, megvalósítjuk azt a házat amiért én 18 éves korom óta dolgozom.egy saját életért és a leendő gyerekeim jövőjéért.én ugyan úgy viselkedtem mint eddig, engem egy kapcsolat nem változtat meg, csak annyiban hogy boldog lettem, életemben elösször.
Nagyon gyakori jelenség!
Szerintem 5 "barát"-ból 4 így viselkedik, ahogy leírtad.
De ugyanez igaz a családtagokra is. A megkeseredett-savanyodott életű anya nem örül a lánya boldogságának, hanem féltékeny rá, és inkább megfúrja a kapcsolatot.
A nővér, vagy a kis hugica, akiknek nincs normális, előre mutató, boldog kapcsolatuk szintén féltékenyek, gonoszak lesznek testvérükkel, vagy egyszerűen az egész család féltékeny lesz a kislányukra, hogy az már másra is pazarolja a szeretét és nemcsak ővelük foglalkozik. ÖNZŐSÉG!!!
Irígység, féltékenység, gonoszság! Ez vár minden szerelmes párra a környezetből, akik tényleg sugárzóan boldogok egymással!!!
A "barátok" ? Nagyon jól tudod, addig működik a dolog, amíg nem vagy sikeresebb náluk. Amíg a te szerencsétlenségedből merítik az erőt, hogy magukat jobbnak hihessék nálad, önnön hiúságukat legyezve.
Ennek most vége. Gyűlölnek, amiért neked pillanatnyilag úgy tűnik sikerült, nekik meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!