Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így? Mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így? Mért nem örülnek annak hogy én végre boldog vagyok?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok.Eddig szerencsétlen voltam szerelem terén.Most végre 4 hónapja több boldogságot kaptam egy férfitől, mint eddigi 4 év során.De a barátaim ahogy meglátták hogy boldog vagyok, sorra elhagytak.2 igaz barátom volt akikben most nagyot csalódtam.Az egyiknek a baja az volt, hogy a párom mért jegyzett el, és miaz hogy közösen fogunk házat építeni, mikor ő 4 év alatt még egy szál virágot sem kapott a párjától.A másik barátomnak pedig hogy ő mért ilyen szerencsétlen és hogy formáljam a kapcsolatukat olyanná mint a mienk.De mért én?Párom most rengeteget dolgozik hétfőtől vasárnapig, hogy teljesítse az álmainkat, így viszont senkim nincs akikkel beszélgethetnék:(Kezdek összezuhanni.!
2009. okt. 19. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen irigyek, amiért végre neked sikerült és nekik miért nem, de legfőképpen azért, mert amíg neked nem volt senkid volt egy jó társaság, ami most félbeszakadt, ez gyakran van így sajnos.
2009. okt. 19. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Legalább megtudtad, hogy azok akiket igaz barátnak gondoltál nem azok. Vagy ha meg igen akkor csúnyán bánnak veled. IRIGYEK. Sajnos ilyen az emberi természet. Én személy szerint örülök annak, hogy végre van egy rendes kapcsolatod főleg ennyi idő után. Tudom így ismeretlenül nem lehet elhinni,de komolyan örülök, hogy vannak még jó kapcsolatok. Remélem boldog is leszel hosszú-hosszú évekig.
2009. okt. 19. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azok nem igazi barátok, csak kétszínű nyalizós kis vakarcsok (már bocs). Járj el valami társaságba, és próbálj normális barátokat szerezni!
2009. okt. 19. 20:38
 4/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem sem igaz barátok, ha nem örülnek a boldogságodnak. Ha tényleg úgy érzed, hogy erre vágysz, akkor hajrá. Viszont jól meg kell gondolni az ilyet, hisz még fiatal vagy. Manapság sok a naiv fiatal, aztán később jönnek a megbánások. De ha a barátod is komolyan gondolja, akkor ne hagyjátok magatokat befolyásolni! Keress fel régi barátokat!
2009. okt. 19. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is pontosan ebben a helyzetben vagyok, amiben most te. Nálam annyi a különbség, hogy a saját családom nem képes velem örülni. Ellentétek, ellentétek hátán, és soha nem értenek meg. De tudom, hogy mit érzel. Nekem is rossz, hogy nem oszthatom meg a "barátaimmal" a boldogságomat. Én már ott tartok, hogy senkinek nem mondok semmit, csak a párommal és a szüleivel beszélem meg, mert ők legalább merétenek.

Remélem, Te is igaz barátokra lelsz, és nem kell magadba folytanod a gondolataidat.

22/N

2009. okt. 19. 20:47
 6/10 A kérdező kommentje:

20:44-nek:

Én erre vágyom, vágytam már régóta, nekem nem jön be az az élet hogy mellettem más nőkkel is van a párom.Eddigi kapcsolataimnak is ezért lett vége.Én küzdök a jövőmért keményen dolgozom már 18 éves korom óta.Most kaptam hozzá segítséget a mostani párom személyében, megvalósítjuk azt a házat amiért én 18 éves korom óta dolgozom.egy saját életért és a leendő gyerekeim jövőjéért.én ugyan úgy viselkedtem mint eddig, engem egy kapcsolat nem változtat meg, csak annyiban hogy boldog lettem, életemben elösször.

2009. okt. 19. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyetek boldogok, az irigyeket meg hagyd a p.csába!
2009. okt. 19. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon gyakori jelenség!

Szerintem 5 "barát"-ból 4 így viselkedik, ahogy leírtad.

De ugyanez igaz a családtagokra is. A megkeseredett-savanyodott életű anya nem örül a lánya boldogságának, hanem féltékeny rá, és inkább megfúrja a kapcsolatot.

A nővér, vagy a kis hugica, akiknek nincs normális, előre mutató, boldog kapcsolatuk szintén féltékenyek, gonoszak lesznek testvérükkel, vagy egyszerűen az egész család féltékeny lesz a kislányukra, hogy az már másra is pazarolja a szeretét és nemcsak ővelük foglalkozik. ÖNZŐSÉG!!!

Irígység, féltékenység, gonoszság! Ez vár minden szerelmes párra a környezetből, akik tényleg sugárzóan boldogok egymással!!!

A "barátok" ? Nagyon jól tudod, addig működik a dolog, amíg nem vagy sikeresebb náluk. Amíg a te szerencsétlenségedből merítik az erőt, hogy magukat jobbnak hihessék nálad, önnön hiúságukat legyezve.

Ennek most vége. Gyűlölnek, amiért neked pillanatnyilag úgy tűnik sikerült, nekik meg nem...

2009. okt. 20. 03:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez így van sajnos tényleg ahogy leírtad.Testvérem uszítja anyumat ellenem, már szinte nem is érzem magam itthon családtagnak.De tehetek én arról hogy neki nem jön össze?Ha napi 10 percet beszélgetek velük sokat mondok, mintha nem is léteznék.Anyum örül annak hogy boldog vagyok, de már úgy gondolja hogy rám már más vígyáz, így ő foglalkozhat nővéremmel.
2009. okt. 20. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Na akkor szerencséd van, legalább az anyukád normális, és támogat most is. Úgy látszik ő nem zavarodott meg attól, hogy téged boldognak lát...
2009. okt. 21. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!