Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy lehet elérni azt, hogy boldog legyek újra?
Nem tudok segíteni, csak példát hozni, hogy lásd van remény. Mi tavaly ősszel szakítottunk három év után. Nagyon nagyon megbántott, nagyon aljas volt. Szörnyen éreztem magam, bár a szakítás után néhány héttel tudatosult bennem, hogy szerelmes már régóta nem vagyok. De azért szerettem, de ugye ennyi idő után a megszokás is munkál az emberben. Ezen a részén gyorsan túl tettem magam. És mindenki azt hitte túl vagyok mindenen. De ez nem volt igaz, amiatt ahogy bánt velem elképesztő keserűség volt bennem. Amitől nem tudott szabadulni a lelkem, így bármennyire is szerettem volna nem tudtam tovább lépni, pedig nagyon akartam. És keserűséggel élni szörnyű érzés. Aztán most a napokban megkeresett az exem, és mindenért bocsánatot kért, elmondta, hogy sajnálja és hogy nem érdemeltem meg azt ahogy bánt velem. Majd hagyta hogy a fejére olvassam minden szemétségét. És tűrte vita nélkül, és láttam őszintén sajnálja. Amint befejeztük a beszélgetést felszabadult a lelkem, már nem érzem a keserűséget és azóta nyugodtan alszom és nem álmodok már vele. Már érzem, hogy akár szívesen ismerkednék is. Szóval kedves kérdező ezt csak azért meséltem el, hogy tudd van remény, és nem marad örökké így, ahogy most van.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!