Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is próbálkozzak, de azért legyek boldog, vagy próbáljam meg, és kockáztassam a boldogságomat?
Nagyon tetszik egy srác, aki abban a faluban lakik, ahol én. Még sosem beszéltük, de felvett msn-re, és ott jól elvoltunk. (azért vett fel msn-re, mert élőben látott 10-20méterről, és úgy bejöttem neki [bár nem mondta,de egyértelműnek találtam a szavaiból:D]) Felajánlotta, hogy találkozhatnánk. Nagyon jó lenne, de az a baj, hogy nagyon félek tőle, hogy közelről már nem fogok tetszeni neki. Csendes is vagyok, jófej sem vagyok, és közelről csúnya az orrom.:S (ezeket nem láthatta 10-20 méterről), és félek, hogy így nem fogok tetszeni neki.
Most boldog vagyok, mert tudom, hogy 10-20 méterről bejövök neki, és nem akarom elrontani.:S De azt is tudom, hogy ha nem talizok vele, akkor előbb-utóbb megunja, és nem fog foglalkozni velem. Most akkor találkozzak vele? Holnapig van időm még eldönteni.(még nem adtam választ rá, hogy ráérek-e)
Tehát a kérdés: kockáztassak vagy legyek boldog még pár hétig, amíg nem un meg?
Persze hogy más az msn mint az élőszó, de látott már 10 méterről. Ne legyél már ilyen kishitű! Ha csak nem súlyosan gyengénlátó, és nem viseli a 10 dioptriás szemüvegét nem vesz zsákbamacskát.
Szerintem egy tlálkozást megér a dolog, egyrészről, mert te sem tudod még hogy neked tetszene e élőben, minden jel arra mutat hogy érdeklősik irántad, harm adrészről meg azzal nem sokra mész hogy tetszel egy pasinak 10-20 méterről.
Ugyhogy bátorság, simán elsülhet még jól is!
Találkozz vele, érezzétek jól magatokat, és ha nem jön össze, akkor emlékezz rá úgy, mint egy jó emlékre és kész.
Egyébként gyanús nekem ez a "10-20méter" dolog.Honnan tudná a neved? És az msned?:)
Tuti már régóta tetszel neki, és szinte biztos vagyok benne, hogy látott ő téged közelről is.:)
Sok sikert a randihoz:)
Szia!Szerintem is talizz vele :)
Ha elmész,lehet,h egy nagyon boldog párkapcsolat kezdődik el,de ha el se mész,akkor erre esélyed sincs,és biztos,hogy nem lesz belőle semmi-ezt te is tudod :P
És ha nem vagy az esete,akkor meg hiába reménykedsz...
(tapasztalat...:P)
sok sikert a randiKhoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!