Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a páromat erről? Félek!

Figyelt kérdés

Barátom azt tervezi, hogy a későbbiekben majd néhány haverjával elintézi az exemet.

Mikor összejöttünk a volt barátom próbált kontrázni,és a párom azt mondja, nem felejt, és nem nyel le mindent,és néhány haverjával majd el akarja intézni...

De nagyon féltem őt, azt pláne nem akarom, hogy miattam valami baja legyen!

Hogyan beszéljem le róla? Ti mit mondanátok neki a helyemben?:S

2013. júl. 15. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó nagy idióta a barátod. Azt hiszi ettől lesz menő? És te most kit féltesz? Ezt a marhát, vagy az exed? Magának keresi bajt, figyelmeztesd, aztán meg kötözgesd a sebeit. Én amúgy az ilyet kapásból kivágnám, akiben ennyi agresszió van, az lehet egyszer téged is elver majd...
2013. júl. 15. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó buli lesz, segítek, merre lakik a barátod? 22f @kidobó vagyok :)
2013. júl. 15. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Először is mondd el a barátodnak, hogy mekkora egy barom.. Aztán pedig azt, hogy az exed tud a dologról és egy rendőr ismerősének beszámolt erről, aki tudja, hogy ha bármi baja esik, akkor kit kell keresni ez ügyben.
2013. júl. 15. 13:26
 14/14 Rater98 válasza:
a barátod egy barom.. mi az nem mer egyedül menni ? -.- fél ?
2013. júl. 15. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!