Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyit/mit tesztek meg az alakotokért? Jártok pl edzeni, ha plöttyedtek vagytok? Esetleg tetszetek magatoknak úgy, ahogy most vagytok?
Figyelt kérdés
Most hogy itt a nyár, miniruha időszak, egyre inkább azt látom, hogy jó alakú, feszes lány nagyon-nagyon kevés van. Mindegyik tiszta plötty. Innen jött a kérdés.2013. júl. 14. 21:05
11/14 A kérdező kommentje:
Hetedik: Nagyon igazakat írsz, igazából ez ihletet meg. Rengeteg srácot is látok, akiktől legszívesebben sírnék. Én járok konditerembe rendszeresen, és ezért gondolkodtam el, hogy ha én ennyi mindent megteszek az alakomért, akkor hadd várjam már el a lánytól is ezt.
2013. júl. 14. 21:26
12/14 anonim válasza:
Én egész évbe járok edzeni , volt rajtam felesleg de most már egyre kevesebb és feszes is vagyok és persze diéta :).
13/14 Yuumia válasza:
szoba biciklizek, felülésezek, ha van időm futok és egyéb apró-cseprő gyakorlatokat végzek, de hála istennek már sikerült -12 kilótól megszabadulnom :)
14/14 anonim válasza:
itthon szoktam aerobikozni cd-re, combot heti 2X, fenékre heti 2-3X, de most vettem kondi bérletet is.:D rosszul érzem magam, ha nem edzhetek, és félek a narancsbőrtől:D, szóval most is eddzek mindjárt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!