Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi jön be lányon?

Nekem fontos,hogy egyénisége legyen a lánynak.Legyen eszes,humoros stb.Tűnjön ki a tömegből,ne pedig egy amolyan klón legyen,akiből naponta 1000-et látok az utcán (hasonló frizura,ruházat,smink stb).
Feszes mell és szép popsi sem utolsó szempont:)

külsőleg nézen ki úgy mint egy szép lány magyarul lány legyen ott legyen kerek és gömbölyű és annyira amenyire kell és persze természetese alakja legyen adjon magára
belsőleg: nem árt ha van szíve tüdeje veséi mája agya stb amolyan élethez szükséges szervek

16:16-os a szemüveges lányok néha sokkal, de sokkal szebbek mint azok akiknek nincs szemüvege! Sőt...úgyhogy erről ennyit...
Ez a mai fiatalok körében sajnos elterjedt, hogy a szemüvegesek csúnyák... :(

16:16-os vagyok. De gustibus non est disputandum...
Én valószínűleg azért szeretem jobban, ha egy lánynak nincs szemüvege, mert nekem sincsen. Persze vannak a szemüvegesek között is nagyon szépek, ahogy egy pápaszemes pasi is lehet jóképű. Mindenesetre inkább legyen egy lány szemüveges, mint túlsúlyos - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!