Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem csókolóztam, és most van egy fiú, akivel lehet, fogok, szerintetek szóljak neki róla? 17/L
hát miért olyan nagy gond, ha megtudja, h. nem csókolóztál még, annál cikibb, hogyha ere rájön, meg amúgyis miért ne mondanád el neki!
MOND EL AZ A TUTI!
Nem kell rá felhívnod a figyelmét.
Ha megkérdezi mosolyogj rá, és mond, hogy: "nem, te vagy az első :)"
Én nem mondtam el. Csak megtörtént és kész. Nagyon izgultam, nagyon jó volt. Aztán pár nap múlva elmondta, hogy szerinte nagyon jól csókolok. Pláne nem vallottam be, hogy az volt az első csókom. :)
fiú vok
Fölösleges mindenáron belekavarni az élménybe, szerintem nem kell szólnod.
[Én sem csókolóztam még, én is tizenhét vagyok, szintúgy lány, és mittomén, ha két év múlva, vagy tíz év múlva fogok, akkor sem lesz égő, sem gáz, sem ciki...]
Az első csók úgysem 12 órán át tartó nyelvösszecsomózás. Ha kérdezi, azt mondod, "te vagy az első", ha meg nem, hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!