Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/51 anonim válasza:
nem kellett kiszámolni semmit,megnézheted itt,hogy milyen testzsír az egészséges-
18-22% körül meg a sportosabb jó csajok vannak,azért írtam ezt mint célkitűzést.
32/51 anonim válasza:
31, nem erről van szó, hanem, hogy látatlanban nem tudod megmondani, hogy nála ez kilóban mennyit jelent.
34/51 anonim válasza:
én orvosoktol tudom,hogy a magasságból kell kivonni 110cm-ert,hogy megkapd mennyi az idealis testsúlyod
37/51 anonim válasza:
Végreeeee 10/8
Nem egy kis csitri aki csont és bőr.Nem is tudom hova tart ez a világ.Mindenki egyre vékonyabb akar lenni.Ez a szép test,amikor van mit fogni és nem kopognak a csontjaid.Csak így tovább.
38/51 anonim válasza:
Mivel ennyit fogytál (szép teljesitmény ;) ) szerintem megérdemel egy 10/6-ot :)
39/51 anonim válasza:
167 cm vagyok és 55 kg és még rajtam is van mit fogni...Azért sok van még a zsíros test és a "kopognak a csontjai" között.
Egyébként tényleg nem a kiló a lényeg, hanem hogy jól nézel-e ki, feszes vagy-e stb.
40/51 anonim válasza:
10/20 .A 34 meg a többi csonthülyére ne halgas mert csak irigyelnek mert nem kaphatnak meg.Viszatérve az egyik csonthülyére a #34-re.Ha az állitásod igaz ,,lenne“ és legalább nem hazudnál hogy órvostól kaptad ezt az infot akkor pl.Egy 130 cm lány mindösze 20 kg kelle legyen? Azzal a válasszál ne gyere hogy az ilyen magaságuakra nem vonatkozik.Visza az alanyra,nagyon csini vagy :3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!