Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/51 anonim válasza:
10/5,de csak mert fiatalnak tűnsz.
és ne a súlyt figyeld a fogyásnál,hanem a testzsír% csökkenését.
vagyis,hogy zsírból fogyjál lehetőleg.
23/51 anonim válasza:
Kamuka: Ezt úgy nevezik, hogy őszinte :) Az egy dolog, hogy fáj az igazság... de sokakkal ellenben, akik itt nyalnak mindenkinek, mert azt hiszik, hogy így esélyük lesz bármire is, én nem fogok kegyes hazugságokkal előállni.
24/51 anonim válasza:
Felfújható, hát ha nálad már nyalásnak számít, ha egy tizenéves lánynak nem mondom, hogy foggyá' le még 20 kilót, akkor én kérek elnézést, a tenyérbemászó természetem miatt. :)
25/51 anonim válasza:
Ő volt az, aki megkérdezte, hogy fogyjon-e 20 kilót.
Miután leírta a magasságát, amihez pont a 20 kiló fogyás utáni súlya passzolna és lenne egészséges, akkor bizony egyetértettem ezzel a fogyás ötlettel.
Egyéb?
26/51 anonim válasza:
155 cm-hez 45 kg az 18,73-as testtömegindex, ami egy 25 éves nőnél is alacsonynak számít, nemhogy egy tizenévesnél.
Légyszíves ne javasolj baromságokat.
27/51 anonim válasza:
a bmi 1980ban avult el kb,uh te is felfrissíthetnéd az olvasmányaid ezügyben.
a kiscsaj ha összehozna egy 18-22%os testzsírt,akkor lehetne egészséges,szép és még jó csaj is akár.
ilyen alacsonyként meg a 45-50 kiló a 155höz kb reális.
28/51 anonim válasza:
Kamuska: Akkor olvasgass kicsit utána a témának, mert az ő magasságához (kortól függetlenül) bizony a 45 ideális lehet.
29/51 anonim válasza:
27, igen ezt nagyon ügyesen kiszámoltad a semmiből, kép alapján számolsz testzsírt százalékot? Ne adjatok kiskorúaknak látatlanban fogyási tanácsokat, mit olyan nehéz megérteni ebben? A saját kölyködet fogyasztgasd, ne adj kéretlenül ilyen tanácsokat másnak.
30/51 anonim válasza:
Ezt úgy mondod, mintha a túlsúly olyan egészséges lenne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!