Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejönnek a keleti csajok?
Én orosz vagyok,és az egyik válaszolónak szeretném mondani,hogy több magyar megy innen Oroszországba egy jobb munka lehetősége miatt,mint fordítva.A legtöbb itteni orosz gazdag,és a szülők vezető pozíciókat töltenek be nemzetközi cégeknél,vagy diplomaták.Ezért kérem,ne hasonlítsa össze őket moldáv vagy ukrán feketemunkásokkal.
A kérdezőnek : igen bejönnek.Az arab lányok kedvesek,a távolkeletiek viszont visszahúzódóbbak.Vannak,akik tisztelik a saját hagyományaikat,velük nem nagyon lehet párkapcsolatba bonyolódni (max. futó kaland,saját tapasztalat).
12:44-nek
Én moldáv vagyok, 90-es évek elején települtem be szüleimmel Magyarországra. tipikus orosz vagy hogy lenézel más szláv népeket. grat.
rendesen dolgozó család vagyunk, én például műszaki egyetemre járok pestre, kíváncsi vagyok neked milyen diplomád van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!